ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Oj chyba na dłużej to starczą te plastikowe, ale oczywiście też wolę i wybieram bawełniane. Uprawa bawełny jest potrzebna, ale wszystko powinno być przemyślane i zrównoważone. Obecnie tony nowej odzieży idzie na wysypiska, w tym bawełnianej. :roll:
Tylko, że mi moje ćwiczenia nie pomagają i dlatego myślę, że to nie rwa jest przyczyną. Zobaczymy co powie neurolog i co wykaże rezonans, na który liczę, że dostanę skierowanie. :?
Nie wiem, o której wypowiedzi prof. mówisz. :?:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Że kto myśli, że jest całkowicie zdrowy na umyśle, to jest w bardzo wielkim błędzie :lol: .
Starczają starczają :P . Mam koszule jeszcze z lat osiemdziesiątych :lol: , a dżinsy z domieszkami po roku zaczęły się pruć :roll: .
Rozmawialiśmy jakiś czas temu na temat Atakamy :shock: .
To nie masz dokładnie zdiagnozowanej przyczyny dolegliwości ? :roll: . Postaraj się najpierw to załatwić, bo to jak jazda na rowerze stacjonarnym....... niby kręcisz, a stoisz w miejscu ;) :o .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bez tytuły profesora doszłam do tego samego wniosku. :oops:
Tu nie o domieszką chodzi, a jakość tkanin, także bawełny. Bawełna bawełnie nie równa. Tanie bawełniane t-shirty potrafią się pruć po dwóch praniach. Większość rzeczy jest teraz bylejaka, bo w założeniu jest jednorazowa. Mamy kupować, kupować, kupować... i potem na śmietnik.
Tak znam problem Atakamy. :roll:
Mam zdiagnozowaną od dawna kręgozmyk i miałam już wcześniej rwę kulszową. Teraz to wygląda podobnie, ale mam podejrzenia, że to może być coś innego. :oops:
Dobramoc :kwiat: , bo jutro pobudka o 5.00. :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , dodałem tytuł żeby nie było wątpliwości o kogo chodzi. Każdy ma swoich znajomych...... od pługa też :P . Sama osobiście się przekonałaś ilu jest tu bajkopisarzy...... delikatnie mówiąc :lol: .
Dlatego widzisz, że moje sprzed grubo ponad ćwierćwiecza nadal nadają się do używania, a nowe tylko na kilka razy. Po zużyciu, to nawet na szmaty się nie nadają, bo drobinki materiału zostawiają :roll: . Dlatego jeszcze starych dobrych ciuchów u mnie dostatek i dodatkowych nie będę przyjmował....... nawet modnych :P .
Czyli ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia.
Ja już drugi raz obróciłem na placyk, co by się nie przeciążać, a i ruchu było więcej :) ...... za to szarlotkę sobie kupiłem :lol: .
Słoneczko znów sobie pięknie świeci i choć zimny wiaterek podwiewa, to w drodze powrotnej lekko się zgrzałem :roll: .
Miłego i pogodnego :D ..... już popołudniowy piątek 8-) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Późno wróciłam do domu, a chciałam jeszcze wykonać prace, które zwykle robię w piątek, dlatego dopiero teraz się przywitam. :oops:
Dobry wieczór :kwiat:
Ponoć ja jestem jednym z nich, jak głosi plotka. ;) :oops: 8-)
Też mam trochę starych ubrań, ale przyznam, że i nowych nie brakuje. Cóż, daję się czasem porwać modzie jeśli mi odpowiada. :oops: Poza tym wygląd zewnętrzny ma znaczenie w mojej pracy, więc... :oops:
Mam inną teorię co do moich obecnych dolegliwości, ale jeszcze będę to obserwować, diagnozować i konsultować. :) Ale ćwiczenia jak najbardziej wskazane i ruch na łonie natury, który jest dobry na wszystko. :)
U mnie też przez cały dzień świeciło słonko, ale w nocy był pożądny przymrozek. Obawiałam się nawet, że zważył mi kwiaty w ogródku i skrzyneczce przed domem, bo były trochę po nocy klapnięte, ale poderwały się na słonku. :D
Piątek, weekendu początek i jak zawsze dużo planów roboczych. :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jutro przejdziesz się na targ i sobie poplotkujesz :lol: .
Najważniejsze żeby się dobrze czuć w tym w co się ubiera....... ta sama moda co chwilę wraca ;) .
To obserwuj, diagnozuj i konsultuj i dochodź do stanu lepszego ;) .
Przymrozek w nocy był i jeszcze ma tej nocy być...... to otul je ciepło :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gdzie tam, szkoda mi czasu na ploty, mam ciekawsze zajęcia, a na targ wybiorę się we wtorek. Przy tych cenach paliw, to się nie opłaca jechać specjalnie. :roll:
Dały radę wczoraj, to dziś też muszą. :oops:
Dobramoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kto mi zabrał słoneczko, jak mam czas by kąpiel słoneczną wziąć i na spacer iść? :evil:
Dzień dobry :kwiat:
Dziś przymrozku nie było, ale czuć było wieczorem, że tak będzie. :)
Sobota, więc sporo prac do wykonania, ale najpierw trochę przyjemności. :D
Miłego! :kwiat:
ODPOWIEDZ