ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 72 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Dobrze wiesz, że nie o tym była mowa. Wywracasz kota ogonem. :P
Dzień dobry :kwiat: Niby słoneczny, niby cieplejszy, ale wietrzny. A wiadomo: najgorszy wiatr. ;) :lol:
To, że flora migruje dobrze wiem, ale znasz tempo Entów? :? Więc mi tu kitu nie wciskaj. :oops:
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

A czy Ty tak wszystko bierzesz na poważnie ? :roll: ..... troszku więcej luzu ;) . Kotla wolę pogłaskać, a nie wywracać :P .
A tak a`propos wywracania...... widziałaś jak się marchewa wyluzował ? :lol: . Co on bierze ?....... albo czym go karmią :shock: .
Huornowie też się nie spieszyli...... bo mięsko jedli :lol: . Szklarzem też nie jestem :P .
Ciepło nie ciepło, ale na spacerku lekko się zgrzałem.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Więc własnie nie bierz na poważnie, po co te nerwy. :P
Jeśli marchewa to to samo co mangomussolini :lol: , to nie śledzę jego poczynań na bieżąco. Czasem coś tam do mnie dotrze, ale nie mam pojęcia o czym mówisz. :oops:
To tym bardziej kitu nie wciskaj, bo się nie znasz. :P ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A czy ja się nerwuję ? :roll: ...... może, czasami :lol: .
Jak to mówisz ?.... ooooo jeżu kolczasty ? ;) , nie wiedziałem, że marchewa ma tyle synonimów :o ...... myślałem, że odmian :lol: .
Ja wciskam ? :P ......
https://www.instagram.com/reel/DXEnt3aD ... hare_sheet
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Lepiej żebyś nie wciskał, bo teraz już okna scalone w całości przyjeżdżają, to nie ma potrzeby. :P ;) :lol:
Nie wiem ile ma odmian i nie chcę nawet tego wiedzieć, a link podejrzewam zostanie zaraz usunięty. Obejrzałam, ale nawet nie będę komentować, bo po co oddawać temu cenną energię. :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ależ nie oczekuję komentarza :roll: ........ każdy może (jak będzie chciał) sobie pomyśleć :lol: . Tylko Ci zademonstrowałem wciskanie kitu i nie do okien....... pewnie domyślasz się przez kogo :lol: .
Energię do puszki z dopiskiem...... otworzyć w wypadku braku zasilania ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Każdy ma swój kit i wciska jak chce i gdzie chce, tylko nie każdy ten kit przyjmuje, a niektórzy nawet miejsca na to nie mają. 8-)
U mnie zużycie energii jest cały czas bardzo duże i do magazynu nie ma co wkładać, dlatego oszczędnie gospodaruję. :P
Z tego też powodu czas na dobranockę, bo jutro pobudka 5.30. :shock:
Dobramoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobramoc :kwiat: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , no to się wyśpisz jak dopiero o 5.30 ;) . Mówiłaś, że z reguły o piątej...... tylko nie wiem czy wstajesz czy tylko się budzisz ? :lol: .
Jak widać część ludzi uodparnia się na wciskanie kitu, ale czy to jest chwilowe przebudzenia czy trend wzrostowy ? :roll: ....... czas niedługo pewnie znowu pokaże :P .
To bardzo rozrzutna jesteś, jak rezerw energetycznych nie posiadasz :roll: , a później pod koniec tygodnia na oparach jedziesz :roll: ........ może na dynamie pokręcisz :lol: .
Chmurnego dnia ciąg dalszy, a deszczyku jak nie było tak dalej nie ma....... nawet przy skromnych prognozach :oops: .
No nic, trzeba do obowiązków, a Tobie miłego i spokojnego....... podładowania baterii też :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No nie wiem, nie wiem. Przeważnie wstaję przed szóstą. A dziś obudziłam się 4.30, wysłuchałam jednego podcastu i nie usnęłam. :roll: Wszystko dlatego, że dużo dziś do zrobienia było, inna rutyna i organizm świruje. :oops:
Dobry wieczór! :kwiat:
Jak widać na załączonym obrazku, na co dzień zużywam dużą ilość energii, ostatnio podwójnie, a nawet potrójnie, bo można powiedzieć, że pracuję na trzech etatach. :o Także nie ma z czego oszczędzić. To nie jest rozrzutność. Z pustego, to i Salomon nie naleje. :roll:
Miłego wieczoru! :kwiat:
ODPOWIEDZ