Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduszki,
z okazji niedzieli śniadania nie ma
Pogoda zapowiada się pięknie, trzeba będzie się wybrać gdzieś
nawet muchy się obudziły
Dobrej niedzieli
Dzień dobry
Na kawę to ja zawsze chętna… a jeszcze jak ktoś ją poda…
Pożegnałam, powróciłam… dobrze Bibi domyśliłaś się. Nie była to wycieczka z rodzaju tych przyjemnych. No cóż, ale życie takie jest.
Hej Felice,
no cóż powiedzieć, sama miałam ostatnio taki trudny czas ....
Nie ma komu zrobić jak widzę tej kawy , to już wodę wstawiam
kawa rozpuszczalna i bezkofeinowa którą parzyć , mleko też mam do wyboru bez laktozy i z Gostynina
Chwalipięta ze mnie pierwszej wody
Witam,
zaczynamy nawy tydzień , aby był dobry
Princetka coś się rozleniwiła , nie ma herbaci, aromatu też, jakieś jajeczka bywały , a tu nic
Dzisiaj ma być cieplej , zobaczymy czy prawdę powiedzieli
Ewaszko , proszę bardzo , taka jaką lubisz
Dzień dobry
Ostatnio mniej na forum
Imprezy ,wyjazdy goście w domu ,inny czas ,dobrze że się skończyło ..Nowy tydzień ,zobaczymy czy coś złego lub dobrego się wydarzy .Jedzonko po imprezie pozostało ,luz od gotowania .Jedna praca mniej do wykonania .
Wietrzny chłodny dzień ,ale z słoneczkiem
Trzymajmy się w zdrowiu , pozdrawiam
Spokojnego miłego dnia
Dzień dobry Pogaduszki.
U mnie pochmurno i chłodno.
Teraz śniadanko i do pracy.
W sumie jak idę do pracy to mi wszystko jedno czy słonecznie , czy pochmurno i tak nieba nie widzę.
Spokojnego, miłego dnia wszystkim życzę.
Dla mnie wczorajszy 13 -sty był niestety pechowy.
Choć z zabobony specjalnie nie wierzę.