Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Turnus w zeszłym roku bardzo udany. Pogoda przecudowny, fajne towarzystwo. Czas wolny organizowaliśmy sobie ( intensywnie) sami. Spływ pontonami Popradem ( ), ogniska, karaoke, wypady do ościennych miejscówek...
A jakie sanatorium w Muszynie ?
Proszę sie nie zarażać że nikt nie odpisuje . Ja byłam w Muszynie ponad rok temu i też wszędzie pytałam czy ktoś jedzie . Zero reakcji.
Ale nie byłam sama w sanatorium Korona w Muszynie. Juz w pociągu poznałam przesympatyczną koleżankę, dostałyśmy wspólny pokój i od tego czasu codziennie sie kontaktujemy. Przyjaźń na całe życie
Muszyna jest tak piękna że proszę sie cieszyć bo będzie super. Ja za kilka dni jadę do Krynicy i zamierzam odwiedzić Muszynę bo to jedt magiczne miejsce.