Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Mam pytanie.
A jak wygląda miejsce parkingowe na auto, mam zamiar pojechać samochodem, taka moja tradycja, zwiedzanie okolicy w czasie wolnym od zabiegów.
Jakiś ogólnodostepny pod kościołem czy blokiem, za free.
NDZ ma kilka miejsc parkingowych z tyłu budynku , trzeba dzwonić i dopytać czy jest możliwa rezerwacja.
W pobliżu ośrodka brak jest miejsc parkingowych za free, Straż miejska jest bardzo aktywna i bezlitosna w dniu rozpoczęcia turnusów.
Duży parking (płatny) jest przy Galerii Krynickiej .
Odnośnie wiedzy gdzie parkować za darmo , polecam telefon do Urzędu Miasta , pełna informacja gdzie jest jaka strefa parkowania