Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze: 19 kwie 2026 06:47
Gienia jak pisałem z Martinką, że Busko nie dla nas, bo tam śmierdzi siarką, to nam nie wierzyłaś i twierdziłaś, że wytrzymasz.
Oj Zbysiu , nigdy nic takiego nie pisałam
Wiedziałam , że śmierdzi , ale nie myślałam , że aż tak ....
Poza tym , gdybym musiała tam jechać do sanatorium , pojechałabym ... ale na pewno do któregoś mniejszego , w nich podobno siara jest mniej wyczuwalna .
To nie jest tak , żebym nie wytrzymała . Może też kwestia przyzwyczajenia . Gdyby było tak źle , już następnego dnia wyjechałabym , a ja jeszcze jestem
Dzień dobry
Busko ...no cóż cenione za walory lecznicze/ siarka nad tym nie ma co dyskutować jak komuś pomagaja to jest rewelacja.
W tym roku poznam Świeradów Zdrój prywatnie...ciekawi mnie ten kurort
Pogoda wczoraj marzenie dziś nijaka
Chyba kawę trzeba wypić
Milej niedzieli
Dzień pochmurny, mają być opady. Wczoraj pięknie słonecznie, ciepło.
Dołączam do grona kawoszy i dyskusji o siarce. Mnie osobiście nie przeszkadzał ten zapach. Może mniej go było czuć...ale przez 3 tygodnie w niej leżałam . W parku też ptaszek mnie nie osr....
My dziś dopinam walizki kierunek Poznań, jutro z rana
Miłej niedzieli