Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobre sanatorium jedyny minus to brak basenu, ale niedaleko są słynne Termy Cieplickie i zniżna na wejścia. Agat to sanatorium MSW, sporo młodych ludzi z policji i wojska, bawiliśmy się razem w Pałacyku Zdrojowym. Gratujacje po raz drugi
DEM_10 pisze: 22 lis 2025 16:01
Składałem 7.10. otrzymałem 5.11 nr 12400, dzisiaj tj. 22.11. mam nr 9216
Dzisiaj przydział 2.06. Dąbki Argentyt. SUPER!
Witam
Dostaliśmy z żoną Argentyt w super terminie 25 czerwca-16 lipca 2026. Niestety nie możemy wtedy jechać. Może ktoś chciałby się zamienić na zasadzie wymiany zwrotów (jeśli by się tak dało) na wcześniejszy termin na czerwiec. Zapraszam do kontaktu.
Kolego DEM_10 może coś da się zrobić. Zapraszam do kontaktu.
Witam.
Prosił bym o informacje od oczekującego na wyjazd do Sanatorium o profilu dermatologia, od osoby jeżeli otrzymała przydział.Czas oczekiwania od złożenia skierowania do przydziału i miejscowość.Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam Wszystkich.
Witam
Dostaliśmy z żoną Argentyt w super terminie 25 czerwca-16 lipca 2026. Niestety nie możemy wtedy jechać. Może ktoś chciałby się zamienić na zasadzie wymiany zwrotów (jeśli by się tak dało) na wcześniejszy termin na czerwiec. Zapraszam do kontaktu.
A kiedy składał wniosek ja składałam 8 stycznia i 9 miesięcy oczekiwania na dzień dzisiejszy mam numer930 czyli wrzesień odpada pewnie będzie pazdziernik
Zapytałam ... składał wniosek w grudniu ... lada dzień otrzymasz skierowanie . Niekoniecznie na październik , jest bardzo dużo zwrotów , możesz otrzymać czyjś zwrot , z terminem , np miesiąc do wyjazdu .