Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruchu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruc

Post autor: gorkaa »

Dziunia, no i jak Ci tam? Dotarłaś bez problemów? Podoba Ci się Stalowa Wola?
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Witaj Gorka.Dotarłam ale jak na razie organizacyjnie to do bani ,właśnie przed chwilą wróciłam od lekarza ale jeszcze nie wiem jakie będą zabiegi ani ile bo to dopiero jutro rozpiszą.Jedzenie rzeczywiście fatalne ale ludzie z tego co zdążyłam sie zorientować są w porządku i z poczuciem humoru więc powinno być ok.Jak już będę wiedziała co z zabiegami i do której to się odezwę. Pozdrawiam i do zobaczenia :kwiat: :kwiat:
slaweq
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2013 22:22
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: slaweq »

Spokojnie dziuniu, tylko drąż dziurę o to by pościel częściej zmieniali niż raz na cały turnus :)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

O 7;30 informacja ,kto nie ma rozpisanych zabiegów o 8:30 na basen,za 3 min informacja od innej pani ... nie ma basenu tylko na ćwiczenia o 12:30 za 5 min znów inna pani ,...Basen o 8:30 ...Zwariować mozna,jedyny plus to bardzo miła obsługa obsługa personelu,zarówno medyczno-rehabilitacyjnego jak i socjalnego. W pozostałych kwestiach porażka.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Oj to trzeba tęgiej głowy i mocnych nerwów aby to Dziunia ogarnąć . czy dostałaś anonimową ankietę z ZUS na temat ośrodka do wypełnienia na końcu turnusu i wysłania Głowa do góry :kwiat:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: gorkaa »

sztani pisze:Oj to trzeba tęgiej głowy i mocnych nerwów aby to Dziunia ogarnąć . czy dostałaś anonimową ankietę z ZUS na temat ośrodka do wypełnienia na końcu turnusu i wysłania Głowa do góry :kwiat:
ja myślę, że tych anonimowych negatywnych do ZUSu nie wysyłają :)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mam nadzieję że wszystko się z czasem ułoży,dziś przynajmniej obiad był smaczny :lol: :lol: Moim zdaniem za wcześnie przyjęli turnusy nie będąc jeszcze gotowi,nie we wszystkich pokojach sa zamontowane kabiny,jest po prostu brodzik bez kabiny :lol: :lol: :lol:
haber
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2014 19:45

Post autor: haber »

Witam kuracjuszy trzeciego turnusu. Potrzeba cierpliwości by personel ogarnął wszystko. Na drugim turnusie trwało to kilka dni. Więcej wiary, na pewno wszystko się unormuje podobnie jak u nas. Kuracjusze też potrzebują więcej czasu by się zaadoptować. U niektórych następuje to dopiero po trzech i dniach, a nawet dłuższym czasie. Wpadniecie w rytm kieratu zabiegów i wszystko samo się poukłada. Z moich opisów zamieszczanych wcześniej dokładnie informowałem o wszystkim stąd mniemam że nic nie powinno was zaskoczyć. Ale cuda się zdarzają.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jedzenie znacznie się poprawiło,wygląda na to że najpierw jest źle żeby docenić to że sie poprawiło.Zabiegi są dobre i dużo.W sobotę tańce integracyjne.Pozdrawiam byłych i przyszłych kuracjuszy.
Albertoo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2014 09:42

Post autor: Albertoo »

Witam wszystkich. Jak tam mija trzeci turnus?
Ja byłem na drugim turnusie, na początku było trochę zamieszania z organizacją, ale później było super. Najlepsze imprezy są w PIZZERII ÓSEMKA.
ODPOWIEDZ