Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kuty pisze: 22 kwie 2026 18:49
Asik.... gratulacje, termin super.
Ustroń podobno piękny (żona była w Elektronie kilka lat temu).
Ja też mierzę na lato 2027, a wniosek składać będę w połowie października.
Tak że podobny czas oczekiwania będziemy pewnie mieli z BarbarąG i z Atiną.
Pozdrawiam i Asik życzę "bogatej kuracji"
Kuty
To składamy wnioski, piszemy prośbę o to samo sanatorium - nasza trójka i weźmiemy sobie trojeczkę. Chyba, że będziesz z żoną Będzie się działo
Argenta co chwilę zmieniają zasady. Kilka lat temu pewnie tak było. Teraz wszystko zależy na kogo się trafi na miejscu, co komu przyjdzie do głowy
Pozdrawiam
Dzień dobry wszystkim ... czyli tylko ja zostałam w kolejce na losowanie ja dzis 780 .. to moze w następnym tygodniu juz bede wiedziała co panie z NFZ dla mnie przygotowały .
Witam,
my dzisiaj dostaliśmy skierowania papierowe,teraz pozostało nam tylko czekać na wyjazd Skierowania dostaliśmy przy numerach: 156 i 466.
Miki życzę Tobie wymarzonej miejscówki i fajnego terminu
Miki_21 pisze: 27 kwie 2026 16:37
Dzień dobry wszystkim ... czyli tylko ja zostałam w kolejce na losowanie ja dzis 780 .. to moze w następnym tygodniu juz bede wiedziała co panie z NFZ dla mnie przygotowały .
To czekamy z Tobą na przydział
Życzę udanej miejscówki
kuty pisze: 22 kwie 2026 18:49
Asik.... gratulacje, termin super.
Ustroń podobno piękny (żona była w Elektronie kilka lat temu).
Ja też mierzę na lato 2027, a wniosek składać będę w połowie października.
Tak że podobny czas oczekiwania będziemy pewnie mieli z BarbarąG i z Atiną.
Pozdrawiam i Asik życzę "bogatej kuracji"
Kuty
To składamy wnioski, piszemy prośbę o to samo sanatorium - nasza trójka i weźmiemy sobie trojeczkę. Chyba, że będziesz z żoną Będzie się działo
Niezły pomysł jednak prawdopodobnie musimy zawalczyć o pokój pięcioosobowy
Jedno auto ekonomia po całości...