Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję Zbyszku za informacje. Masz rację, pobyt z ZUS nie pozawala na zbytnie oddalenie się od miejsca zakwaterowania, chyba, że to wolny dzień od zabiegów. Mój ostatni pobyt w ramach prewencji rentowej był w Rymanowie-Zdroju i muszę przyznać, że tylko dzięki dobrze zorganizowanej i prężnej grupce miłośników pieszych wycieczek miałem czas na wędrówki po bliższej i nieco dalszej okolicy Beskidu Niskiego (np. pasmo Przymiarki, trasa wzdłuż nurtu rzeki Tabor, Rudawka Rymanowska, Klimkówka itp). Liczę, że w Polańczyku będzie podobnie (tu uśmiech w Twoim kierunku)
Ja ostatnio byłem z NFZ w Iwoniczu 10. 2024, zabiegi kończyłem około 9.00 i ile mogłem poświęcałem wypadom. Byłem pieszo w Rymanowie, Prządkach, Dukla, Krosno, Bóbrka, Przymiarki, Polańczyk, Solina, Strachocina, Zabia i Przedziwna, Połonina Wetlińska, Połonina Caryńska, Tarnica, plus Skansen w Sanoku. W styczniu byłem w Busku na RO i po 6-7 zabiegów to nawet nie próbowałem wycieczek. Nawet niedziele spędzałem na obiadach u zaprzyjaźnionych rodzin. Ubyło zdrowia, przybyło kilogramów.
Ekipa się powiększa, czyli jest dobrze. Fajnie, że się odezwałaś Widzę, że jesteś z woj. śląskiego tak jak ja, a z jakiego miejsca i czym zamierzasz dotrzeć do Polańczyka
Jak nie jedziecie samochodem to macie bezpośredni bus z Bytomia do Polańczyka wyjeżdża o 8.10 i jedzie 8 godzin. Powrót - wyjazd z Polańczyka o 8.55. Bilety w obie strony można kupić przez e-podróżnik.
Zbyszku, dziekuję za kolejną informację. W związku z faktem, że będę korzystał z komunikacji publicznej, już wcześniej szukałem połączeń i skorzytam z tego, o którym napisałeś. Wyjeżdam z Katowic, bo tak mi jest wygodniej. Oczywiście jako człek zapobiegawczy bilet mam już zakupiony.