Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
U mnie pada drobny deszczyk i zimno
Kawa jest to dorzucę coś słodkiego do kawki, mam orzeszki własnej roboty i torcik truskawkowy od córki
Miłej niedzieli
Dzień dobry
Włosy pomalowane po domowemu, połowa farby zużyta
i 200 zł w kieszeni
Dołączam do kawy
Leje, zimno szaro, buro I ponuro
Ok. 12 zapowiadają dlonce
Dobrej Niedzieli życzę
Dzień dobry
Przestało padać ale jeszcze pochmurno. Dziś wolne w pracy po maratonie w zeszłym tygodniu. Jutro I w środę 1 zmiana a w czwartek idę do szpitala na badanie snu, moja kardiolog kilka miesięcy temu dała mi skierowanie i od grudnia czekałam.
Zapraszam na kawę I miłego dnia życzę
Dzień dobry
Pada ale później może słońce będzie
Prania nie wieszam na balkon
Dołączam do kawusi i w standardzie owsianka, bo nic nie przełknę więcej
Biorę sie może za układanie w szafie i kupuję komodę zieloną 160 cm - 4 drzwiową na ubranka
Dobrego poniedziałku życzę