Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Oj , obawiam się że takich informacji to nie chciałabyś czytać. Kuzynka dwa lata temu wróciła z tego sanatorium w jeszcze gorszym stanie niż jak pojechała. Budynek jak i zabiegi pozostawiają bardzo wiele do życzenia. Głowa do góry........
Ewiko...
Coraz bardziej jestem przerażona. Będę dzwoniła jutro do nfz i próbowała wymienić na coś innego. Nie wiem tylko czy mi się uda.....Jak sądzisz?
Och, z NFZ ciężko się pertraktuje. Zdecydowanie lepiej reagują na prośby o przesunięcie terminu. Musi to być jednak mocno umotywowane. Np. jeśli chorujesz bądź bliska osoba która wymaga Twojej opieki musi to być potwierdzone przez lekarza. Albo Twoja firma nie wyraża zgody na urlop to musi taką prośbę poświadczyć pracodawca. Jeśli NFZ uzna Twoją prośbę o przesunięcie terminu za zasadną jest nadzieja że wyślą Cię w inne miejsce ale to nie jest wcale pewne. Niestety niczego więcej nie mogę Ci w tym temacie doradzić. Pozdrawiam.
Byłem ze trzy lata temu w "Chopin", wspominam b. dobrze, fakt był kwiecień/maj, wszystko zależy jak dobierze się towarzystwo w pokoju i w budynku i pogoda. Łazienki i czajnik na korytarzu, ludzie szybko się poznają. Na zabiegi i posiłki chodziliśmy do Jana Kazimierza. Duszniki i okolice wspaniałe ale to już pisałem, potem byłem jeszcze raz w Janie Kazimierzu II, za kilka miesięcy... mam nadzieję ze będą też Duszniki.