Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A czy to tu, czy to tam, to wsio rawno...... to i tak kiecka .
A sztuczne oddychanie też ?........ i inne procedury medyczne ? .
Mam duży apetyt....... tylko nie wszystko się do brzusia zmieści .
Za młodego byłem półdiablę, a jak się jeszcze rozbiorę, to wypisz wymaluj cały ...... także ten tego, kiedy lecimy ? .
Noooo chwileczkę . Najpierw Latarnikowi wypominasz, że apetyt na sex sex sex i tylko sex, a mnie że żarełko . Ciekawe na co Ty masz apetyt .
To nie masz tandemu ? . Myślisz że na widłach też dam radę, tak jak Ty na miotle ? .
Najważniejsze żebym ja nie utył , bo by mnie widły nie udźwignęły....... chyba że weźmie mnie na hol .
A tam, dogodzi dogodzi...... tylko nie widłami .
Zazdrośnik, do tego zboczony.
Od tego pyłu nikt nie tyje, nie bój żaby i holować nie będę. Dziś czwartek, to dzień sabatów na Łysej Górze , to lecim.
Czadowej nocki życzę!