Sanatorium "Słoneczko" Świeradów-Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
alimaslonecznik
Na forum od: 22 maja 2011 10:46

Sanatorium "Słoneczko" Świeradów-Zdrój

Post autor: alimaslonecznik »

Witam ,
Otrzymałam skierowanie do " Słoneczka" w Świeradowie. Czy są może osoby które korzystały z usług tego sanatorium?
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Sanatorium "Słoneczko" Świeradów-Zdrój

Post autor: syrenka »

Witam! Byłam tam bardzo dobrze trafiłaś .Sanatorium po remoncie ,stołówka na miejscu tylko niestety wszystkie zabiegi w innych obiektach nie ma tam bazy zabiegowej.Ale wszędzie blisko.Lekarz na miejscu.Pozdrawiam
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Gaba »

Popieram przedmówcę-masz szczęście! Byłam tam! Jest super!
alimaslonecznik
Na forum od: 22 maja 2011 10:46

Post autor: alimaslonecznik »

Bardzo dziękuję za informację. Leczenie zaczynam dopiero 8 sierpnia, ale dobrze wiedzieć wcześniej jak tam jest...
Pozdrawiam serdecznie :-)))))
kazik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2012 14:15
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: kazik »

Witam serdecznie.
Otrzymałem przydział do sanatorium"Słoneczo".Czy ktoś z kuracjuszy chciałby podzielić się swoją opinią na temat tego sanatorium i otoczenia?
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

kazik pisze:Witam serdecznie.
Otrzymałem przydział do sanatorium"Słoneczo".Czy ktoś z kuracjuszy chciałby podzielić się swoją opinią na temat tego sanatorium i otoczenia?
Mnie też interesują aktualne informacje na temat tego sanatorium. Kolega ma przydział na turnus od 9.05.2012 do 30.05.2012.
Awatar użytkownika
fauna
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 20:58

Post autor: fauna »

Ja też mam skierowanie do "Słoneczka" od 31 sierpnia i chciałabym wiedzieć jak jest z wyżywieniem. Służba zdrowia uboga i co roku jest gorzej, że trzeba samemu się dożywiać. Bardzo proszę osoby które tam były o jakieś informacje.
Napisałam posty w zakładce "wyjeżdżam do sanatorium", ale od m-ca nikt nie napisał i straciłam nadzieję:(
Pozdrawiam - Wiesława
ODPOWIEDZ