ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , jak się nie tyje, to może się zapylimy ? ;) ...... tylko nie jak pszczółki :lol: .
Lecim lecim :roll: , a może najpierw pierwsze nauki ? :P . Dopiero pierwszy raz widły trzymam, a co dopiero na nich siadać...... łopata to co innego :lol: .
Zostawiła, pofrunęła, nawet nie spojrzała za siebie...... czy nóżkami nadążam przebierać :P . A przecież chyba wiesz, albo przynajmniej powinnaś się domyślać, że moje nóżki niedoskonałe..... i obolałe :roll: .
A teraz przygotówka do wymarszu, ale bez wideł, bo by mnie nie dopuścili do rekonwalescencji :lol: .
Kolejny dzionek upalnego dnia, a tu przydałoby się placyk dwa razy zaliczyć :roll: ...... o innych rzeczach nie wspomnę ;) .
Miłego czadowania, a może czarowania już przy innym łysym :kwiat: .
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Kleinehexe, Andy 👍 teraz wiem o co chodziło Pawłowi.

Latarniku nie zamierzam wchodzić w dłuższą polemikę bo i tak nie ogarniesz. :mrgreen:
Piszesz jak mały, sfrustrowany nieco troll internetowy. Pewnie Cię to podnieca co?
Słabe strasznie, nie na poziomie ale cóż takich na pęczki w necie, można przywyknąć. Możesz po mnie pojechać swoimi tekstami ale naprawdę lepsze egzemplarze nie dały rady.
Spuść parę... niekoniecznie na takim forum jak to...
Latarnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2025 20:26
Podziękował: 24 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Latarnik »

ANDY12345 pisze: 31 lip 2026 07:01 Cześć Aniołku :D , jak się nie tyje, to może się zapylimy ? ;) ...... tylko nie jak pszczółki :lol: .
Lecim lecim :roll: , a może najpierw pierwsze nauki ? :P . Dopiero pierwszy raz widły trzymam, a co dopiero na nich siadać...... łopata to co innego :lol: .
Zostawiła, pofrunęła, nawet nie spojrzała za siebie...... czy nóżkami nadążam przebierać :P . A przecież chyba wiesz, albo przynajmniej powinnaś się domyślać, że moje nóżki niedoskonałe..... i obolałe :roll: .
A teraz przygotówka do wymarszu, ale bez wideł, bo by mnie nie dopuścili do rekonwalescencji :lol: .
Kolejny dzionek upalnego dnia, a tu przydałoby się placyk dwa razy zaliczyć :roll: ...... o innych rzeczach nie wspomnę ;) .
Witaski
Andy no co ty
Heksunia ci wierna z łysym sie tylko droczy
ona świata po za tobą nie widzi , niech cię tam wypieszczą , wymasują , to i owo poprawią ,
byś miał siły na dalsze fajne netowe romansowanie
trzymajcie się gołąbeczki ciepło i za łapki :D
no i dawajcie sobie bez ustanku :D
https://www.youtube.com/watch?v=ZluKD02 ... rt_radio=1 :D :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

ANDY12345 pisze: 31 lip 2026 07:01 Cześć Aniołku :D , jak się nie tyje, to może się zapylimy ? ;) ...... tylko nie jak pszczółki :lol: .
Coś tu się odwala? :o :shock:
Dzień dobry! :kwiat:
Na razie nie mam czasu poczytać, bo właśnie wróciłam z miasta z bagażnikiem pełnym zakupów. Trzeba to wszystko jeszcze porozkładać, a już w między czasie napełniam basen i słyszę babcia to, babcia tamto. A kiedy śniadanie zjem? :?
Do później, bo teraz....
Latarnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ojjj
Hexunia dzieje , dzieje
jedni fochają
drudzy zapylają ;)
jeszcze inni szukają konfidenta :lol:
tam gdzie go nie ma :lol:
cóż życie :lol:
czarodziejko ogarnij zakupu , dom , wnuki
potem poczytaj i uśmiechnij zalotnie pod swym małym noskiem , ja tylko ty potrafisz
wszak życie za krótkie na grymasy i waśnie :serce: :serce:
jak czasem wbiję ci szpileczkę to sorki :serce:
https://www.youtube.com/watch?v=K_xH0T8 ... mk&index=8
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem, wiem Latarniku, ale weź na wzgląd, że nie wszyscy są tak tolerancyjni jak ja i powściągnij cugle. :oops: 8-)
Słuchaj jak chcesz za mną nadążyć, musisz radzić sobie sam, przykro mi, czeladników nie przyjmuję, zwłaszcza, że sama nauk potrzebuję i tu mała errata. Zerknęłam do księgi mistrza Sapkowskiego "Narrenturm" i sprawdziłam to nie był pył, a maść lotna. :oops: Tylko uwaga, bo maść oprócz właściwości lewitujących działała również jako silny afrodyzjak. :oops: Sam, żeś sobie wybrał widły, kto ci bronił wziąć łopatę. :lol:
Miłego popołudnia! :kwiat:
Latarnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czarodziejko
przecie ja grzeszny jak nigdy :lol:
co do cugli itd . to mam
3 takie fajne moje ulubione
o oku i belce
o nożycach
3 o rzucaniu kamieni :lol:
ale co ja tam wiem :o
no to z tym pyłem ups maścią może być ciekawie :lol: :lol:
wszystko zależy co się posmaruje ;)
domek ogarnięty ?
jeśli tak to na hamaczek :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Jako zawodowy skorpion, lubię kłujki ;) . Łopata już dawno poszła w kąt. Służy bardziej jako breloczek :lol: .
To proszę się zdecydować :roll: , albo zapylanie albo smarowanie..... a co lubisz ? ;) . A afrodyzjakami mnie nie strasz :P ....... jestem już dorosły :lol: . Najwyżej będzie więcej rzeczy fruwało ;) .
Taaaaak ?, czeladnikiem gardzisz ? :oops: . To czeladnik będzie konstruował cichy hol..... tylko jeszcze będzie się trzeba wprawić w arkanie :P .
Ale gorąco się zrobiło. Już dwa razy kwiatki podlewałem...... siebie też :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To jak lubisz kłujki to polecam Pranamat, na niej się można kłuć do woli i jeszcze efekt leczniczy uzyskać. :D
To nie ja decyduję, autorem magicznego specyfiku jest Huona von Sagana. :P Nie straszę, tylko podaję listę skutków ubocznych, byś ich był świadomy. :D
Wprawiaj się, wprawiaj, życzę powodzenia. :kwiat:
Latarnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 31 lip 2026 15:48 Jako zawodowy skorpion, lubię kłujki ;) . Łopata już dawno poszła w kąt. Służy bardziej jako breloczek :lol: .
To proszę się zdecydować :roll: , albo zapylanie albo smarowanie..... a co lubisz ? ;) . A afrodyzjakami mnie nie strasz :P ....... jestem już dorosły :lol: . Najwyżej będzie więcej rzeczy fruwało ;) .
Taaaaak ?, czeladnikiem gardzisz ? :oops: . To czeladnik będzie konstruował cichy hol..... tylko jeszcze będzie się trzeba wprawić w arkanie :P .
Ale gorąco się zrobiło. Już dwa razy kwiatki podlewałem...... siebie też :lol: .
Andy
zawsze można posmarować przed zapylaniem :lol:
wtedy będzie przyjemne z pożytecznym ;) :serce:
ODPOWIEDZ