ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku :D , jakie azbestowe ? :shock: . To w hucie przy surówce robisz czy przy rabatkach ? :P . A po drugie, to gdzie byś je kupiła ?....... u chińczyka ? nie pochwalam, nie pochwalam :oops: .
Chłodnictwo na całego się włączyło i w dodatku mocno wieje. A gdzie ten zapowiadany deszcz ? :oops: .
Przygotowuj przyjecie pod daszkiem, tylko nie tym przy czapce ;) ........ chociaż sombrero zdało by egzamin...... i poncho :lol: . Będzie w stylu meksykańskim....... kukurydza i czerwona fasola :lol: .
To się zabawiaj, a ja do śniadanka zasiadam 8-) .
Miłego i pogodnego :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Podłogi schną, to jest chwila na złapanie oddechu. :)
Dzień dobry :kwiat: , bardzo wietrzny, dużo chłodniejszy. :roll: U mnie lało, grzmiało całą noc i tak ostatnio często jest, że w nocy pada. Niestety przyjęcie będzie pod dachem, może wieczorem uda się zrobić ognisko. :?
Pewnie, że nieazbestowe, też nie pochwalam, ale zostają te ogrodnicze, materiałowe ze wzmocnieniem od wewnątrz. Jednak materiał przepuszcza drobinki ziemi i się po czasie bardzo intensywnej pracy, a ja chwasty wyrywam nie dziabię i nie grabię, bo tak lubię, dziurawi się, często nawet tego nie zauważę i brud na rękach gotowy. :) Ale nie ma co rozkminiać, kontakt z "brudną" ziemią ma swoje plusy dodatnie i ja to akceptuję. :D
Wdzięczność i wzajemność :kwiat: :D
ODPOWIEDZ