Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To będziemy zarządzać, tylko daj znać godzinę wcześniej...... albo i dwie .
Ale ja nie zamierzałem kąsać ..... wręcz przeciwnie .
To jak dzisiaj, to po co wczoraj trąbili ? ...... i podświadomie wcześniej się obudziłem .
U mnie przyjemne dwadzieścia cztery i dalej słonecznie..... deszczu jeszcze nie odczuwam .
Odpoczywaj i wchłaniaj energię .
Jak ja zarządzać będę to się nic nie zmieni.
To czego straszysz i stroszysz.
Chyba dobrze Ci trąbili, tylko do mnie wszystko z opóźnieniem dochodzi, bo trąb nie słucham.
Wchłaniam, wchłaniam i trzeba wreszcie się ruszyć i coś przedsięwziąć.
Nie nie, razem. Ty masz tylko wcześniej zgłaszać, że będziesz kończyć planowanie na następny dzień .
Już mówiłem że nie straszę, tylko ostrzegam..... żeby ogona mi nie przydeptać .
Dużo nie straciłaś, powiedziałbym nawet że nic. Także śpij spokojnie .
To działaj działaj, bo niedługo wieczór .
To się nie uda.
Patrzcie jak się o swój ogonek boi. Trzeba go tak nie prężyć i nie stawiać przy byle sposobności, a nie potem inni mają uważać.
O masz, i jeszcze pogania jak zarzadca na plantacji bawełny.
Ciesz się że na bawełny..... trzciny cukrowej jest gorsza .
Uda uda ...... tylko nie bądź pesymistką .
Aniołku, jak masz warkoczyki i je obetniesz, to Ci odrosną....... mój ogonek już nie .
Ojej ....... a pęcherze na rączkach Ci się zrobiły ? .
Uwaga uwaga, nadaję: za półtorej godziny w łóżkowicach........ proszę o stosowanie się do zaleceń .
Taki urósł ....... to co ? mam go obciąć ? .
A Ty masz tylko trzy rzeczy na krzyż ? , że ciągle prasujesz ?....... moje nabiera mocy urzędowej, albo większej kupki .