Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po jakiejś operacji w szpitalu?
Bo normalnie czeka sie 3-5 lat lub dłużej.
I o jakim profilu?
Kardiologia. neurologia ,ortopedia itp.
Góry, morze?
Napisz coś więcej to ktoś na pewno pomoże.
Jeśli nie masz żadnych uprawnień to jak pisałem czas oczekiwania 3-5 lat i dłuzej.
Nad morzem z tego co wiem niema osrodków z rehabilitacją ogólnoustrojową.
Jest w Pucku ale częściowo płatna
Cetat ze strony:
Dla osób ze skierowaniem lekarskim. NFZ finansuje zabiegi oraz opiekę medyczną, a pacjent pokrywa koszt wyżywienia i noclegu. Turnus trwa od 3 do 6 tygodni.
Będąc w Pucku masz możliwość zwiedzenia Trójmiasta, półwyspu Helskiego
Może ktoś podpowie Tobie gdzie szybko można sie dostać na RO, ja niestety nie wiem.
Wyjeżdżam na RO za parę dni do Buska
Poszukaj sobie i potem zadzwoń jak coś wybierzesz na stronie Świat Przychodni, masz wyszukiwarkę z podziałem na województwa
Nie wszędzie jest dobra rehabilitacja, sprawdziłem to na sobie.
Arker pisze: 11 wrz 2026 11:54
Doradzcie Prosze co wybrac ,Jubilat ,Gwarek ,Bristol ,czy Solanki :oops:Bo do Energetyka w Inowroclawiu sie nie dodzwoni
Ja wybrałem Neptuna w Kudowie Zdroju. Zostałem zakwalifikowany a czas oczekiwania 10-12 miesięcy.