Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
niestety, trzeba brać urlop, ja też miałam poranną godzinę komisji i tak zrobiłam. Można też zadzwonić i zapytać czy inna godzina nie jest wolna, bo np ktoś zachorował i nie przyjdzie na komisję w danym dniu, ale chyba wszystko w godzinach pracy ZUS (do 15.30). Ludzie nie trzymają się sztywno wyznaczonych godzin.Ja byłam ponad godzinę wcześniej na komisji.nikt nie czekał, więc weszłam i miła pani doktor mnie przyjęła. powodzenia
Ja oddałam wniosek do ZUS 17 kwietnia a już 26 kwietnia dostałam zaproszenie na spotkanie z orzecznikiem -które będzie 13 maja. Tak więc oby data 13 maj była dla mnie szczęśliwa Pozdro
Witam Forumowiczów!
Bardzo proszę o informację w jakim terminie łódzki oddział ZUS kieruje obecnie na rehabilitację w ramach prewencji i jak wyglądają teraz procedury. Dodam, że chciałbym się ubiegać o wyjazd do sanatorium, schorzenia kręgosłupa i kardiologiczne?
Pozdrawiam
W zależności od regionu kraju oraz ośrodka do którego chcesz się dostać , obawiam się jednak ,że jak już wystartujesz z procedurą to w pierwszym półroczu trudno się będzie wyrobić . Znajoma startowała 21.02 na komisje i jedzie po 20czerwca. pozdrowionko.