Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zazdroszczę Ci tego u mnie jeszcze nic pewnego ale postaram eis załatwić to bardzo szybko i wtedy będziemy razem może masze towarzystwo uda się zabrać w tym samym czasie
mo-nika większość firm kurierskich dostarcza w sobotę tylko że za dodatkową opłatą wcale nie tak wysoką.Możesz sobie nawet wyznaczyć godzinę dostarczenia.Sprzedałam dziewczynom pomysł z kurierem i widzisz jakie zadowolone.Ja również pierwszy raz zrobiłam to za sugestią kogoś miłego właśnie z forum NS.
Pytaj co chcesz wiedzieć na temat pawilonu III-postaram się odpowiedzieć.Ważne tylko czy masz III z NFZ,czy jedziesz na skierowanie do szpitala?
Witaj Alice! Skierowanie mam z rehabilitacji z NFZ. Czekałam ok. roku na przydział.Czy to znaczy , że inaczej traktowani są kuracjusze z NFZ a inaczej szpitalni?
Mo-nika dla osób z NFZ w Pawilonie III są zdecydowanie ładniejsze pokoje.Funkcjonują dopiero rok,więc jeszcze wszystko w miarę świeże i ładne.Z główną częścią III połączone są korytarzem i tam też masz zabiegi oraz stołówkę.