Podróżujemy w promocji

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Podróżujemy w promocji

Post autor: eluunia »

sorry później doczytałam :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

puki co można kupić bilet np Kraków-Toruń najpóźniej na 22 czerwca,a kiedy będą sprzedawać np na 28 czerwca?
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...wydaje mi się że w te miesiące wakacyjne to nie ma co liczyć na tańsze bilety i dlatego już nie można kupić ...ale tak tylko myślę ...czasem jak mają wolne miejsca to dzień przed wyjazdem są jeszcze w tańszej cenie ...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

etam chyba za wcześnie jeszcze ,dlatego pytam,bo chce wyczaić pierwszy dzień sprzedaży na ten termin,liczę na cenę 1zł
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...myślę że jak będziesz codziennie zaglądał to trafisz :) na cenę dogodną dla Ciebie ....najważniejsze że szybko się nimi podróżuje bo nie zatrzymują się wszędzie :)
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Max .
.trudno mi powiedzieć,kiedy te promocje.Ja swój bilet na 16 marca kupiłam 20 styczniai już za 30 zł.A przed chwilą zdecydowałam,kiedy będę wracać i kupiłam na 7 kwietnia powrotny za 20 zł.Tak więc podróż do i z Wrocławia będzie mnie kosztować 50 zł+ 2 za rezerwacje.A dwa lata temu ,gdy też do Szczawna jechałam,.kupiłam bilet na pociąg TLK,/ale I klasa/,za 93,50. w jedną stronę.Jest różnica,prawda? :D

Do Sztani.
Linie autobusowe uznają za seniorów osoby po 60 roku życia.A ja naprawdę nie wstydzę się swoich lat,bo nieważe ile kto ma lat,tylko na ile się czuje.
Najważniejsze,to mieć dobre samopoczucie,trochę zdrowia i pogodę ducha. :) Mam to wszystko,czego i Wam życzę.
Zadowolona z zycia
Seniorka.. :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zasięgnęłam języka u młodzieży, która korzysta z przejazdów polski -bus i powiedzieli że następna promocja wchodzi na koniec kwietnia i wtedy będzie można kupić bilet po promocyjnej cenie ... :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Max najlepiej zalogować się i dostawać na pocztę informacje.Mnie przysyłają przed każdą promocją.
Zazwyczaj jest to na 30 dni przed kolejnym kwartałem - ostatnia była w lutym to w/g mnie w maju.Ale mogę dowiedzieć się dokładniej jak będę w okolicach Młocin lub Wilanowskiej-tam fizycznie można porozmawiać z pracownikiem firmy.
ODPOWIEDZ