Pierwszy raz w sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
agaorto
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2014 09:17

Re: Pierwszy raz w sanatorium

Post autor: agaorto »

A słuchajcie powiedzcie mi jeszcze coś jednego - ja wyglądają weekendy? W sobotę i w niedzielę są też normalnie zabiegi? Czy jest jakiś czas wolny np dla rodziny? Mąż z dzieckiem chcą mnie odwiedzać i nie wiem czy będę mogła z nimi wyjść
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

agaorto pisze:A słuchajcie powiedzcie mi jeszcze coś jednego - ja wyglądają weekendy? W sobotę i w niedzielę są też normalnie zabiegi? Czy jest jakiś czas wolny np dla rodziny? Mąż z dzieckiem chcą mnie odwiedzać i nie wiem czy będę mogła z nimi wyjść
Witaj
W soboty zabiegi są raczej tylko do południa , niedziele wolne i nie ma zakazu wychodzenia , możesz spokojnie jechać na wycieczkę czy gdzieś indziej . Po zabiegach masz czas wolny dla siebie .
wilczkowo
Na forum od: 28 lut 2014 17:13
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: wilczkowo »

A ja z drugiej strony: co zrobic, by lekrz wlasnie przepisal mi basen, cwieczenia i inne zabiegi fizyczne, bo na elektrycznych mi mniej zalezy?
Czy lekarze się sugerują ty, co prosi pacjent (skierowanie na NFZ).
ODPOWIEDZ