Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jestem tu od tygodnia i proszę mi uwierzyć jak na razie nie mam na co narzekać. Jedzenie jest ok! /stawka żywieniowa 7zł/ więc co tu wymagać /NFZ/ pokoje wyposażone w podstawowe przedmioty zwykłego śmiertelnika, jest możliwość korzystania z internetu/właśnie to robię/telewizora /za opłatą/,a co najważniejsze zostałam przyjęta przez bardzo miłą Panią doktor,zabiegi ok! chociaż czasami trzeba iść do innego budynku,ale nie jest to uciążliwe / a ruch to zdrowie/.Polecam bo i zwiedzać też jest co /szlaki górskie,Praga, gondole..../
Cieszę się że nie narzekasz na jedzenie, na warunki. Czy zabiegi są w jednym budynku lub w kilku? Czy zabiegi nie są zwykłą spychologią.Pytam bo i ja w kwietniu zamelduję się w Świeradowie.Życzę dalszego miłego i pogodnego pobytu.
Witaj. Z wielkim zainteresowaniem czytam niusy na temat Świeradowa. Będę tam w połowie kwietnia i mam nadzieje na miły wypoczynek. Prosiłabym o informacje na temat zabiegów. Jakie są najczęściej wskazywane przez lekarzy i w którym są ośrodku. Czy internet jest ogólnie dostępny i w jakich miejscach. No i oczywiście pogoda. Kiedyś byłam w maju na Śnieżce i jeszcze zalegał śnieg. Pozdrawiam i życze miłego wypoczynku
Ja trafiłam na bardzo dobrą Panią doktor,która z wielkim zainteresowaniem moja osobą i moim schorzeniem się mną zajęla i zabiegi dostałam różne i byłam bardzo zadowolona.Zabiegi odbywaja się w różnych budynkach,ale to w niczym nie przeszkadz, bo ruch jest wskazany szczególnie,że to niedaleko.Jedzenie może nienajlepsze,ale co wymagać jeżeli fundusz daje dzienną stawkę 7zł/dla mnie wystarczajace/. Mieszkałam w pokoju 1 osobowym w budynku A czyli głównym /trochę więcej kosztuje ale warunki super/