Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja właśnie zostałam zaskoczona (dziś) w przeglądarce jest Szczawnica przy numerze 1300. Niestety nie jest to Hutnik, ale Solar, Budynek Julia od 23 kwietnia. Hutnik jest dużo wyżej od Solaru. Będziesz mieć ładne widoki.
Witam z tego co wiem to Hutnik nie cieszy się ostatnio dobrą opinią na przełomie stycznia i lutego był zamknięty dla kuracjuszy ze względów sanitarnych. Ciekawe jak teraz będzie?
Moja koleżanka będąc w sanatorium Hutnik nabawiła się grzybicy, chociaż nie ma 100% pewności czy to budynek Hutnika zainfekował jej stopy (np. łazienka lub część zabiegowa), korzystała również z basenu w Budowlanych i była także na basenach w Popradzie.
Proponuję zabrać ze sobą jakiś lek na tego typu schorzenia i obowiązkowo gumowe klapki.
Hmm, to jest mój drugi wyjazd do sanatorium .... a tu piszecie że w tym Hutniku nie jest za ciekawie , daleka droga przedemną , chyba zdecyduję się na podróż samochodem i pojadę 10.04 po świętach. Chyba tak można ? Pocieszające jest to, ze są ladne widoki
Witam nie martw się może trochę się zmieniło bo przecież coś musiało się zmienić aby móc przyjmować z powrotem kuracjuszy. Zus płaci duże pieniądze za rehabilitacje kuracjuszy więc czegoś chyba wymaga podpisując umowy.Miłego wypoczynku i udanych wędrówek po okolicy .
Dziękuję kristi Masz racje, lubię góry i wędrówki po nich , wiek i inne związane z tym sprawy raczej nie beda mnie ograniczac więc to jest TO ! Troche martwi mnie droga do przebycia ... no i to ze termin mam na 09. 04 i nie wiem czy mozna przyjechac dzien pozniej , bo przecież nie pojadę w świeta.
sarna34 pisze:Ja właśnie zostałam zaskoczona (dziś) w przeglądarce jest Szczawnica przy numerze 1300. Niestety nie jest to Hutnik, ale Solar, Budynek Julia od 23 kwietnia. Hutnik jest dużo wyżej od Solaru. Będziesz mieć ładne widoki.
Jeśli warunki będą kiepskie w Hutniku, to będę zchodził niżej do Ciebie