Wiktor Żegiestów Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Wiktor Żegiestów Zdrój

Post autor: ededi12 »

Witajcie :) Jeśli chodzi o sanatorium z NFZ to byłam w Żegiestowie Zdroju ośrodek WIKTOR (wrzesień 2013)niby dziura ale jakaż cisza jaki błogi spokój.Z dostaniem do sklepu nie było problemu albo spacerkiem 5 kilometrów do wsi albo busikiem 10 km do Muszyny lub nieco dalej do Krynicy.Busik odjeżdża praktycznie z pod ośrodka.Cisza która panuje przy ośrodku jest wspaniała,wieczorem było słychać jelenie na rykowisku.Dla lubiących takie odludzia bajka.Ośrodek dobrze wyposażony,wszystko na miejscu,personel miły jedzonko dobre.Ciekawy program wycieczek ( płatnych )z biura PTTK z Krynicy a jeśli do tego z przewodnikiem panem KONRADEM to będą najwspanialsze wycieczki pod słońcem. Pozdrawiam i polecam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Wiktor Żegiestów Zdrój

Post autor: andrzej1955 »

Byłaś w urokliwym miejscu Sądecczyzny a Wiktor świeżo po remoncie ,cieszę się że wypoczęłaś i mile wspominasz ten uroczy zakątek :!: pozdrawiam :) :) :)
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jedynek nie polecam.Zimne i ciemne z drugiej strony budynku.
Załączniki
Dla zainteresowanych Wiktor po remoncie.
Dla zainteresowanych Wiktor po remoncie.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pełen relaks.Cisza spokój i szum Popradu.
Załączniki
A to przepiękny widok jesienią z narożnego balkonu na ostatnim piętrze.Czyli mojego :)
A to przepiękny widok jesienią z narożnego balkonu na ostatnim piętrze.Czyli mojego :)
Ewa 201
Na forum od: 26 mar 2014 22:20
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Ewa 201 »

:D Witajcie forumowicze. Potwierdzam, pobyt w Wiktorze świetny. Zabiegi doskonałe. Wszędzie czysto, cicho i sympatycznie.
Byłam na przełomie września i października 2012. Cudna złota jesień. Do tego 3 tygodnie słońca. Bajka. Polecam.
ODPOWIEDZ