ŚWIERADÓW ZDRÓJ LUKAS 10.04.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
carmina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 11:36

Re: ŚWIERADÓW ZDRÓJ LUKAS 10.04.2012

Post autor: carmina »

Witam...
Babo Jago,jeśli uda nam się spotkać,zapewniam że będziesz we mnie miała współtowarzyszkę na wypady w góry.Bardzo zależy mi na tym,aby ten czas "sanatoryjny"był wykorzystany w formie wypoczynku aktywnego na maksa.
Pozdrawiam serdecznie Krzysztofa oraz wszystkie osoby lubiące taki rodzaj wypoczynku.
Michalina :)
Maciek61
Na forum od: 13 mar 2012 11:46

Post autor: Maciek61 »

Miałem przyjemność być w tym sanatorium w listopadzie ubiegłego roku. Przyjemnośc, ponieważ warunki są bardzo dobre, baza zabiegowa również.
Witam Pana Krzysztofa :D Zaprawdę powiadam(piszę): sama przyjemność :D warunki, baza, okolice a najważniejsze to zajefajne towarzystwo, to z naprzeciwka ponad wszystko ;) Pozdrawiam Listopadowych Kuracjuszy z Lukasa :!: Krzysztof ja też jadę na kurację od 6.04 ale z NFZ do Jeleniej(Cieplice), to rzut beretem od Świeradowa i myślę że na pewno się spotkamy ;) z cytrynką w palcach, solą na dłoni(czy coś koło tego) :D
dana05
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 23:23

Post autor: dana05 »

Witaj Baba Jaga. Ja przyjeżdżam 18 kwietnia. Jak bedzie Tobie odpowiadac moje towarzystwo (na spacery) to się polecam
Baba Jaga
Na forum od: 08 mar 2012 20:12

Post autor: Baba Jaga »

Super Dana na maila dogadamy się co do szczegółów jak się skontaktujemy na miejscu :D
ELŻBIETKA
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2012 21:22

Post autor: ELŻBIETKA »

Zazdroszczę wszystkim tym,co dopiero wyjeżdżają do sanatorium do Świeradowa Zdrój, ja byłam od 13 lutego do 5 marca, było super. Byłam 5 raz w sanatorium ale w Świeradowie było najpiękniej. To prawda, nie jestem wybredna i wszędzie mi dobrze ale tam było rewelacyjnie... Miejsce jest urocze, okolice również. Zabiegi bardzo fajne a w tym moje ukochane błotko-borowinka. Opieka bardzo sympatyczna. Towarzystwo byłe fantastyczne. Pozdrawiam i życzę wszystkim tak miłego pobytu jaki ja miałam. ;)
carmina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 11:36

Post autor: carmina »

Elżbietko dziękuję za post i za otuchę..Im bliżej mojego wyjazdu tym większy stres,jakiś dziwny niepokój odczuwam przed nieznanym.Mam nadzieje, że to chwilowe,przemijające :oops:
Pozdrawiam
benam
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 08:49

Post autor: benam »

Jadę do świeradowa Zdroju od 11 .06.12 z Częstochowy, mogę kogoś zabrać lub z kimś jechać .Podaję telefo 502036615
krzysztofs
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2011 16:32

Post autor: krzysztofs »

Z okazji Swiąt Wiekanocnych życzę wszystkim wyjeżdzającym do sanatorium takiego odrodzenia w zdrowiu, jak wielkie przesłanie jest Tych Świąt.
Pozdrawiam:krzysztofs
marcin.k
Na forum od: 02 mar 2012 12:05

Post autor: marcin.k »

No jestem tak jak inni pisali dla Niemców super dla ZUSowców inny standard, druga kategoria. Sałny niema, basenu niema bo nie dla nas. filmik ze strony lukasa to kpina!!!!
Chyba że dla niemców. pani dyrektor powiedziała ze 4 gwiazdkiu im przyznano ale nie mieli pieniędzy na opłatę wiec mają 2. Ale na stronie są cztery podobno mają zmienić!!!
Towrzystwo super wiec ok.
ODPOWIEDZ