Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: Ewa 1106 »

arlet na pewno musisz zabrać ręczniki i to ze 3 duże i 2 mniejsze,jakąś poduszkę bo tam są ale strasznie płaskie :lol: chyba że lubisz spać na płasko ;) dresy i to najlepiej 2 pary,obuwie sportowe,a resztę to tak jak byś wyjeżdzała na wakacje :) no i najważniejsze to dużo humoru :D a wyjazd na pewno będzie udany :lol: Ja właśnie wróciłam i już tęsknie :cry:
arlet
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 14:10

Post autor: arlet »

Ewa 1106. Bardzo dziękuję za pomoc. Zabieram się do organizowania "niezbędników" abym nie musiała świecić oczami, co do dobrego humoru to liczę że się tam nim zarażę. Twoja opinia jest motywujaca więc mam nadzieję, że się "odrestauruję"
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

no i tak jak mówiłem, same moherowe berety :lol: :lol: i to ma byc w ramach prewencji rentowej zus :lol:
zycie tu umarło z koncem sezonu,bedzie nuda :(
dan-87
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 20:16

Post autor: dan-87 »

Ja też jadę 10 ile masz latek?
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

m-a-r-i-u-s-z co się stało a taki optymizm w tobie był :lol: jak idziesz do sklepu ABC po lewej stronie masz dom wczasowy RIWIERA za nią masz smażalnie ryb idz tam a na pewno optymizm wróci tanie piwo,dobra rybka,i właściciele bardzo fajni często wł.muzykę można się odstresować :lol: przy porcie masz następną knajpę "U LECHA" ;) :lol:
endriu_re
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 21:38
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: endriu_re »

Witam te porady z rybką to chyba w sezonie bo teraz cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

endriu_re pisze:Witam te porady z rybką to chyba w sezonie bo teraz cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie
z tym nie jest tak zle jest pare sklepów 3 smażalnie 1 wędzarnia ale to trzeba miec głód zeby jesc :D
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Te porady z rybką to na teraz ja właśnie stamtąd wróciłam ;) :lol:
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

najlepsze to ze w naszym lokum. wifi nie lapie, albo nie daje rady zlapac, trzeba latac do tej lepszej czesci bryzy
i siedzadz tam przypadkiem, slyszalem zdziwienie pewnych pan, ze w naszej czesci jak w wiezieniu i ze z alkomatem lataja.
jednym slowem szkoda gadac,dorosli ludzie a traktuje sie jak bydło porazka :lol: :lol:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja tam nie miałam problemu z wi-fi :lol: wszędzie mi łapał sygnał i to nawet wszystkie trzy :) a z tym alkomatem to przesada jak już widzą,że ktoś się czołga i nie ma sam siły iść to wtedy wyciągają alkomat :roll: a i nad morze chodziliśmy po 22 tylko trzeba pielęgniarce zgłosić że się wychodzi :lol: ja tam nie narzekam było super i jak by coś to mogę z kimś się chętnie zamienić :D :lol: :D
ODPOWIEDZ