Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No tak Margotku, z Tobą byłoby bardzo grzecznie, aż wręcz nudno. Myślałam że Was wywiało, a to tylko przystopował mój komputer Musze poćwiczyć a tak i się nie chce...
Wiesz Nika, ze mną przed złamaniem było podobnie, zabiegi, zwiedzanie okolicy a wieczorem tańce. W maju to pewnie 1 punkt będzie najlepiej odrobiony, no chyba że szybciutko wróci mi forma.
No bo kto jak nie my... to znaczy oczywiście WY, no bo kto...
Nie było mnie kilka chwil a do czytania kilka stron...
Może ktoś mi zrobi streszczenie...
zorro pisze:No bo kto jak nie my... to znaczy oczywiście WY, no bo kto...
Nie było mnie kilka chwil a do czytania kilka stron...
Może ktoś mi zrobi streszczenie...
Zorro streszczenie to nie to samo co oryginał , poczytaj zabawa przednia.
A co to już koniec tańców?