Lądek Zdrój --JUBILAT od 31.03.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kazus54
Na forum od: 14 mar 2012 08:47

Lądek Zdrój --JUBILAT od 31.03.2012

Post autor: kazus54 »

8-) Szukam informacji i opinie o Jubilacie ,wybieram się tam na trzy tygodnie i nie chciałbym się rozczarować pobytem w tym ośrodku ,serdecznie pozdrawiam wszystkich wybierających się tam w tym czasie tj.31-03-2012 do 21-04-2012 nowy kuracjusz Jerzy
lilka2001
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2011 13:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Lądek Zdrój --JUBILAT od 31.03.2012

Post autor: lilka2001 »

Byłam w Jubilacie i wróciłam bardzo zadowolona. Z tego co wiem to cały czas trwały remonty pokoi. Jubilat jest duży mieszka w nim sporo kuracjuszy, pokoje są dwuosobowe z balkonami. Stołówka na miejscu, ale część zabiegów jest w innych sanatoriach. Plan jest tak ułożony,że spokojnie zdąża się z zabiegu na zabieg. Ja byłam zadowolona z tych spacerów, bo to dla zdrowia lepiej niż siedzieć w pokoju. Sa też knajpki w których są codziennie potańcówki jeśli ktoś lubi.
Można jeśli zdrowie pozwala jeżdzić na wycieczki, okolica jest przepiękna, można się zazwiedzać na śmierć. Życzę powodzenia, miłego towarzystwa i powrotu d zdrowia.Lilka.
onyx
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2011 14:24

Re: Lądek Zdrój --JUBILAT od 31.03.2012

Post autor: onyx »

Witam ....kazus54
mam pytanie,z jakiego Miasta jedziesz do Lądka Zdrój,
ja mam tan sam termin wyjazdu I pobytu ,do Jubilata z NFZ,
szukam wspólnego dojazdu z Zabrza.
kazus54
Na forum od: 14 mar 2012 08:47