Czy mógłby ktoś napisać coś więcej o sanatorium Zacisze? Wybieram się tam 2 kwietnia.
Jakie zabiegi sa tam dostepne, itd?
Dziękuje z góry za odpowiedzi!
Pozdrawiam

WITAM p. Tadeuszu!Tadek7775 pisze:Witam
Chętnie podzielę się informacjami na temat „Zacisza”. Byłem tam na przełomie września i października 2012. Zacisze to niewielkie prywatne sanatorium położone na skraju jednego z parków Szczawna Zdroju. Nazwałem je „ośrodkiem przygotowawczym” a to, dlatego gdyż parter zajmowali kuracjusze w liczbie 12 osób a na piętrze usytuowany był ośrodek paliatywny, czyli inaczej mówiąc dom starców. Wszystkie zabiegi prowadzone były przez dwie sympatyczne dziewczyny na miejscu a zatem ok. godz. 12 było już po zabiegach. Jeżeli chodzi o rodzaj zabiegów to naprawdę standard, wielkiego wyboru nie ma. Kuchnia – da się przeżyć. Swego czasu nauczyli mnie jeść wszystkiego i nie grymasić i pozostało mi to do dzisiaj. Uważaj na panią kierownik. Przy pierwszym spotkaniu sympatyczna a później już niekoniecznie. To wszystko może rekompensować okolica, bo naprawdę jest gdzie pospacerować. Jeden warunek – musisz mieć towarzystwo. Proponuję korzystać z wycieczek z panem Adamem, kontakt przez panią kierownik. Naprawdę warto. Do Szczawna Zdroju jeszcze chętnie bym się wybrał, ale już nie do Zacisza. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj.
Pozdrawiam
Tadek