Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę do Medikur od 5 maja do 28....Czytam wiele niepochlebnych opinii o Medikurze...Mam nadzieje, ze bedzie fajnie...lepsze czy gorsze warunki,coż... różnie bywało, wiele
zależy jednak od nas, jak sobie zorganizujemy pobyt i od naszego nastawienia...wiecej optymizmu a swiat bedzie bardziej kolorowy i przyjazny......
Dajcie znać jak było. Ja mam skierowanie od 29 lipca 2014 r.
A w ogóle może znacie kogoś kto jedzie tam w terminie czerwcowym 2014. Chętnie bym się wymieniła na turnus czerwcowy. Tylko nie wiem czy tak można. Pozdrowienia. Miłej rehabilitacji
Raczej wątpliwe, żeby było tylko 6 osób. Ja na komisji byłam w lutym, to raczej bym dostała od 9 kwietnia, a nie dopiero od 29 lipca. Chyba, że Medicur ma w tym terminie kuracjuszy NFZ lub PFRON. Zresztą w ZUS-ie chciałam zmienić termin na wcześniejszy. To Pani w ZUS-ie powiedziała, że nie będzie już to Medicur,