Ustroń Równica

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Ustroń Równica

Post autor: ela-ela »

Prosze o opis sanatorium Rownica a konkretnie 7 pietro.Wybieram sie prywatnie i ciekawa jestem jakie warunki mieszkaniowe.Dziekuje za wszystkie informacje te najswiezsze.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Ustroń Równica

Post autor: stokrotka »

Hej! Jeśli jedziesz komercyjnie to wszystko dowiesz się dzwoniąc tam.Prywatne pobyty to inna bajka niż te ze skierowaniem.Na stołówce jesteś w tej uprzywilejowanej części czyli z innym wyżywieniem.Pokoje dla kuracjuszy komercyjnych inaczej wyposażone niż pozostałe.Bylam zakwaterowana poniżej 7 pietra bo tylko ze skierowaniem.Ale ze słyszenia wiem, że będziesz mieszkała luksusowo.Za friko TV .Może ktoś się tu odezwie kto tam był prywatnie to uzyskasz więcej informacji.Ale skoro płacisz i to sporo to powinni Ci wszystko streścić w rozmowie telefonicznej.Z zabiegów będziesz korzystała tam gdzie wszyscy. :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

ela-ela pisze:Prosze o opis sanatorium Rownica a konkretnie 7 pietro.Wybieram sie prywatnie i ciekawa jestem jakie warunki mieszkaniowe.Dziekuje za wszystkie informacje te najswiezsze.
Tam znajdziesz sporo na temat Równicy:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... or_id=2630
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Jak komercyjnie to warunki super. Byłam z NFZ na V piętrze ale też nie narzekam i z wielką ochotą pojechałabym ponownie. Życzę miłego pobytu :kwiat:
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Hania »

Witam
Zgadzam się co do warunków dla komercji że są super,na pewno jak wrócisz też tak będziesz uważała osobiście byłam na 8 piętrze i też nie narzekałam. Jestem bardzo zadowolona z pobytu pod każdym względem.
Pozdrawiam
Życzę miłego pobytu
ODPOWIEDZ