Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Prosze o opis sanatorium Rownica a konkretnie 7 pietro.Wybieram sie prywatnie i ciekawa jestem jakie warunki mieszkaniowe.Dziekuje za wszystkie informacje te najswiezsze.
Hej! Jeśli jedziesz komercyjnie to wszystko dowiesz się dzwoniąc tam.Prywatne pobyty to inna bajka niż te ze skierowaniem.Na stołówce jesteś w tej uprzywilejowanej części czyli z innym wyżywieniem.Pokoje dla kuracjuszy komercyjnych inaczej wyposażone niż pozostałe.Bylam zakwaterowana poniżej 7 pietra bo tylko ze skierowaniem.Ale ze słyszenia wiem, że będziesz mieszkała luksusowo.Za friko TV .Może ktoś się tu odezwie kto tam był prywatnie to uzyskasz więcej informacji.Ale skoro płacisz i to sporo to powinni Ci wszystko streścić w rozmowie telefonicznej.Z zabiegów będziesz korzystała tam gdzie wszyscy.
ela-ela pisze:Prosze o opis sanatorium Rownica a konkretnie 7 pietro.Wybieram sie prywatnie i ciekawa jestem jakie warunki mieszkaniowe.Dziekuje za wszystkie informacje te najswiezsze.
Witam
Zgadzam się co do warunków dla komercji że są super,na pewno jak wrócisz też tak będziesz uważała osobiście byłam na 8 piętrze i też nie narzekałam. Jestem bardzo zadowolona z pobytu pod każdym względem.
Pozdrawiam
Życzę miłego pobytu