ZIMOWIT Rymanów-Zdrój?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zibbi
Na forum od: 11 mar 2012 13:15

ZIMOWIT Rymanów-Zdrój?

Post autor: zibbi »

Witam wszystkich kuracjuszy i nie tylko,czy mógłby Mi ktos napisać coś wiecej na temat tegoż sanatorium jakie warunki,zabiegi,pokoje,personel itd...? Jadę pierwszy raz praktycznie w ciemno,nic na temat sanatorium niewiem?
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2011 10:24

Re: ZIMOWIT Rymanów-Zdrój?

Post autor: amoress17 »

witam,,byłem tam 2 razy,,moge napisac litanie na temat trgo sanatorium,,he,he,,wiecej na e-maila jak chcesz,, wiklina.[email].com
wuzimu7
Na forum od: 23 kwie 2012 19:32

Re: ZIMOWIT Rymanów-Zdrój?

Post autor: wuzimu7 »

Rymanów, marzenie :). Jest to najlepszy, a za razem pierwszy ośrodek w jakim byłem, co prawda warunki pozostawiają wiele do życzenia, ale chyba liczy się atmosfera i wspaniali wychowawcy. Ten ośrodek zadowoli przede wszystkim nieco starszych kompanów, bo Rymanów właśnie z tego słynie, wiekowo przeważa rocznik od pierwszej gimnazjum aż po liceum. Jeśli chodzi o mniejsze dzieci to faktycznie, może to być problem, ale z tego co pamiętam na naszym oddziale było miło między maluchami i starszymi "wujkami" :). Podsumowując, to wiele zależy od ludzi.
ODPOWIEDZ