Jubilat Lądek Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Jubilat Lądek Zdrój

Post autor: Felice »

Jest taki wątek foto-wspomnienia,więc może tam?
A może coś nowego.Pozostawiam inwencję autorowi.Pytaj,ja może też któregoś dnia znajdę czas i wrzucę trochę fotek z tamtego regionu.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

Alice pisze:Jest taki wątek foto-wspomnienia,więc może tam?
A może coś nowego.Pozostawiam inwencję autorowi.Pytaj,ja może też któregoś dnia znajdę czas i wrzucę trochę fotek z tamtego regionu.
za "młody" na forum jestem i do tego wątku jeszcze nie dojrzałem ....
muszę go wpierwej namierzyć..
ale już się cieszę - na razie z obietnicy poparcia ....

:mrgreen: .... :mrgreen:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jubilat Lądek Zdrój - detale oferty

na stronce www jest punkt pod nazwą "•skrytki depozytowe•"...

czy ktoś z nich korzystał, jaka jest swoboda dostępności tudzież odpłatność ?

:mrgreen: .... :ugeek:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jubilat Lądek Zdrój

Aktualizacja oraz roszerzenie pojęciowe listy pytań, które do dzisiaj nie zostały obdarzone odpowiedziami:

1. jest na prawdę z prędkością netu w pokojach ? - jeśli ktokolwiek korzystal albo i nie - to jakie są opinie opinie niezależnych użytkowników ?
na stronie www jest oferta nawet bezpłatnego korzystania w okolicach recepcji ale to już teraz to jest standard w każdym tego typu obiekcie...

2. "•skrytki depozytowe•" czy ktoś z nich korzystał, jaka jest swoboda dostępności tudzież odpłatność ?
mam tu na myśli, czy jest to więcej niż jeden sejf, i czy nie jest to sprzęt, który obsługuje ktoś bardzo ważny i często nieobecny...

:mrgreen: ... :ugeek:
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: bozena180 »

jacky6 pisze:
Aktualizacja oraz roszerzenie pojęciowe listy pytań, które do dzisiaj nie zostały obdarzone odpowiedziami:

1. jest na prawdę z prędkością netu w pokojach ? - jeśli ktokolwiek korzystal albo i nie - to jakie są opinie opinie niezależnych użytkowników ?
na stronie www jest oferta nawet bezpłatnego korzystania w okolicach recepcji ale to już teraz to jest standard w każdym tego typu obiekcie...

2. "•skrytki depozytowe•" czy ktoś z nich korzystał, jaka jest swoboda dostępności tudzież odpłatność ?
mam tu na myśli, czy jest to więcej niż jeden sejf, i czy nie jest to sprzęt, który obsługuje ktoś bardzo ważny i często nieobecny...

:mrgreen: ... :ugeek:
Internet w pokoju jest jak masz swój bezprzewodowy, ja miałam taki w swoim pokoju na III piętrze i było bez problemu. Z internetu koło recepcji nie korzystałam i nie jestem w stanie Ci pomóc. Skrytki depozytowe - nie korzystałam. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

bozena180 pisze:...
Internet w pokoju jest jak masz swój bezprzewodowy, ja miałam taki w swoim pokoju na III piętrze i było bez problemu. Z internetu koło recepcji nie korzystałam i nie jestem w stanie Ci pomóc. Skrytki depozytowe - nie korzystałam. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
dzienks :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:

- ale upewniam się, bo z tym bezprzewodowym internetem to można różnie rozumieć...
a więc - rozumiem, że był to wi-fi Jubilata, czy też dostałaś lub miałaś w pokoju jubilatowy modem ? :?:

przyjadę z netem w komórce, lecz z prędkością mobilnego ( Plus ) różnie bywa... :cry:

co do skrytek depozytowych to chyba przyjdzie poczekać na "korzystającego" albo przekonać się podczas wlasnego pobytu...

:mrgreen: ..... :ugeek:
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: seti36 »

Witaj. jacky6
Co do internetu Wi Fi to tylko był w rejonie recepcji ale też słabej jakości do pokoi nie docierał jeszcze 1,5 roku temu może na dzień dzisiejszy to się zmieniło.Jak nic się nie zmieniło to pozostaje wykupić sobie jakiś pakiet dostępu do internetu u jakiegoś operatora komórkowego.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

internet w Jubilacie - Lądek Zdrój

seti36 pisze:Witaj. jacky6
Co do internetu Wi Fi to tylko był w rejonie recepcji ale też słabej jakości do pokoi nie docierał jeszcze 1,5 roku temu może na dzień dzisiejszy to się zmieniło.Jak nic się nie zmieniło to pozostaje wykupić sobie jakiś pakiet dostępu do internetu u jakiegoś operatora komórkowego.
witam serduchno a patrząc na staż forumowy to i wielką estymą... :kwiat: :kwiat: :kwiat:

pojadę z netem w komórce Plusa ale ponoć w niektórych miejscowościach wolniuchno się kręci...
wolę stacjonarny i to z kabla albo silny z wi-fi, nie jest problemem opłata ale jakość łącza...
może odnajdzie się kolejny kuracjusz / kuracjuszka z aktualną oceną...

być może jutro dostanę też info z Jubilata - namierzyłem uzdrowisko na FB ale w weekend piękna ich stronka wypoczywa ...

:mrgreen: .... :ugeek:
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: seti36 »

jacky6
Ja miałem net z Playa i mi śmigał bez problemowo .Koleżanka miała z Plusa i też nie miała problemów tak, że przez 1,5 roku na pewno pozmieniało na lepsze.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jacky większość knajpek Lądeckich ma u siebie sygnał wi-fi.Ja zabierałam sprzęcik,zamawiałam kawę i w miłej atmosferze załatwiałam swoje internetowe potrzeby.Szkoda czasu na siedzenie w pokoju.W "Wojciechu"można też na tarasie pod parasolami.W "Albrechtshalle" ,"Casablance", "Basenowej" również.Wybór więc naprawdę duży,a i miejsca przyjemne.
ODPOWIEDZ