23 wszur Lądek Zdrój
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
23 wszur Lądek Zdrój
Re: 23 wszur Lądek Zdrój
Nie wiem czy najnowsze...ale zawsze jakieś informacje. W tym sanatorium byłam 4 lata temu. Turnus 28 dni. Mieszkałam w willi naprzeciwko Lotnika ( tam nas - 28 dniowych - umieścili).Pokoje trzyosobowe, po remoncie. Bez balkonu. Po obowiązkowym obchodzie zamykano nas o godz. 22 i nie było żadnego miejsca do posiedzenia na korytarzyku w razie bezsenności . Telewizor, czajnik za dodatkową opłatą. Na zabiegi trzeba było chodzić pod górkę do Lotnika Na posiłki do innego budynku z górki. Dzięki temu bardzo zeszczuplałam. Zabiegi miałam w znacznej ilości i urozmaicone ( ok. 6 dziennie ). W tym kriokomora z której musiałam zrezygnować ( jakaś klaustrofobia mnie dopadła ). Tak, że cały dzień w biegu a wieczorem na tańce do Sielanki lub Zdrojowej. Posiłki bez rewelacji, ale nie narzekałam - miałam dietę. Wszystko co tam było złe - rekompensowało miłe towarzystwo. Wróciłam odmłodzona, wysmuklona i podleczona.
Pozdrawiam serdecznie.
-
leszek1958

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
Miałam skierowanie z NFZ tzw. poszpitalne. Nie było jedynek w moim budynku. Mieszkałyśmy we dwie w pokoju trzyosobowym (po pewnych interwencjach na "wysokim szczeblu"...). Możliwe, że w samym "Lotniku" tzn tam, gdzie są zabiegi są jednoosobowe pokoje. Warto wcześniej zadzwonić.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
-
krzysiek23

- Na forum od: 04 sty 2013 12:12
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 21
-