Ustroń - Równica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2014 08:22
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 2 razy

Re: Ustronie Zdrój - Równica

Post autor: strapper »

Witam,
dziekuje wszystkim za zaangażowanie oraz informacje, dla mnie bardzo pomocne, gdyż po prostu, usiłuję się rozsądnie zorganizować.
Pozdrawiam.

PS. violet58 dzieki szczególne, u nas się mówi " stopy wody pod kilem " tzn nie wpaść na mieliznę czyli... powodzenia... czego życzę.
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam,
jeszcze jedno pytanie, czy ktos moglby odpowiedzis, co jest serwowane na posilki oraz jak wyglada dieta ?
Pozdrawiam
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 22:00

Post autor: ona50 »

Witam. W jakim terminie wyjeżdżasz do ustronia?/ ja mam skierowanie od 22 kwietnia do Kos-a. Tez jestem ciekawa jak tam jest ale o Kosie niewiele tu można poczytać, większość pisze o Równicy.
Pozdrawiam. Danka.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

ona 50 ! byłam w Kosie rok temu -co chcesz wiedzieć ?
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ona50 pisze:Witam. W jakim terminie wyjeżdżasz do ustronia?/ ja mam skierowanie od 22 kwietnia do Kos-a. Tez jestem ciekawa jak tam jest ale o Kosie niewiele tu można poczytać, większość pisze o Równicy.
Pozdrawiam. Danka.
Napisałam na Twoją pocztę -zerknij tam.
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 22:00

Post autor: ona50 »

Witaj. czy można wczesnej zarezerwować sobie pokój dwuosobowy, pani w recepcji powiedziała żebym zadzwoniła w sobotę 19 kwietnia ( wielka sobota ) i wtedy mogę sobie zarezerwować pokój ale obawiam się , że takich jak ja będzie więcej. Chciałabym pokój z balkonem najlepiej południowy - może mi doradzisz. Jak pojade dzień wcześniej to mogę zamówić pokój w jakim hotelu ale nie wiem czy juz rano będe tam mogła podejść do Kosa i coś fajnego sobie wybrać...Ja bym chciała pokój dwuosobowy ale podobno tylko dla małżeństw czy to prawda?? Jakie są warunki w pokojach? czy we wszystkich są łazienki? czy lepiej na parterze czy na pietrze?.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ona50 pisze:Witaj. czy można wczesnej zarezerwować sobie pokój dwuosobowy, pani w recepcji powiedziała żebym zadzwoniła w sobotę 19 kwietnia ( wielka sobota ) i wtedy mogę sobie zarezerwować pokój ale obawiam się , że takich jak ja będzie więcej. Chciałabym pokój z balkonem najlepiej południowy - może mi doradzisz. Jak pojade dzień wcześniej to mogę zamówić pokój w jakim hotelu ale nie wiem czy juz rano będe tam mogła podejść do Kosa i coś fajnego sobie wybrać...Ja bym chciała pokój dwuosobowy ale podobno tylko dla małżeństw czy to prawda?? Jakie są warunki w pokojach? czy we wszystkich są łazienki? czy lepiej na parterze czy na pietrze?.
A wiesz? dostałam dziś na pocztę pytania -i wysłałam info pod adres który się tam wyświetlił.Czy to Ty pytałaś o dietę ? Bo teraz już nie wiem kto o co pytał.
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja pytałam na prywatna poczte
Pozdrawiam
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ona50 pisze:Witaj. czy można wczesnej zarezerwować sobie pokój dwuosobowy, pani w recepcji powiedziała żebym zadzwoniła w sobotę 19 kwietnia ( wielka sobota ) i wtedy mogę sobie zarezerwować pokój ale obawiam się , że takich jak ja będzie więcej. Chciałabym pokój z balkonem najlepiej południowy - może mi doradzisz. Jak pojade dzień wcześniej to mogę zamówić pokój w jakim hotelu ale nie wiem czy juz rano będe tam mogła podejść do Kosa i coś fajnego sobie wybrać...Ja bym chciała pokój dwuosobowy ale podobno tylko dla małżeństw czy to prawda?? Jakie są warunki w pokojach? czy we wszystkich są łazienki? czy lepiej na parterze czy na pietrze?.
Ja chciałam jedynkę dlatego dzwoniłam jak już miałam skierowanie.Nie miałam z tym problemu -jedynka była wolna i dostałam ją .Tylko nie mogłam wybrać strony południowej bo tylko jedna jedynka była wolna.Balkon miałam ale od strony północnej.Przyjechałam w dzień podany na skierowaniu i kolejka była w południe ogromna.Widziałam że pokoje były rozdzielane wg. podejścia pod ladę recepcji.Fakt że było dużo małżeństw -nie mniej miałam tam znajome poznane na miejscu -i one miały dwójkę od południa.W pokoju dwójka -ładne tapczaniki -TV -płatny...stolik -krzesła-dzbanek bezprzewodowy i kpl.naczyń.łazienka ładna -czysto --podobnie było u mnie.Co dnia sprzątane ,a wymiana ręczników na życzenie.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

strapper pisze:Ja pytałam na prywatna poczte
Pozdrawiam
Hej ! No to ładnie się dogadałyśmy hahahahah- zerknij na pocztę tam odpisałam.Pytasz o Równice czy Kosa? Bo byłam i tam i tu.
ODPOWIEDZ