Pogoda w naszym regionie
Re: Pogoda w naszym regionie
-
forumowicz
Kreciku walizy zabezpieczone ale jak napisała Alice w Warszawie jest ciepło i pogodnie.Ja jeszcze do czwartku w Stalowej więc jak wrócę to już będzie wiosna i piekna pogoda.Pozdrawiam was serdecznie.krecik pisze:To tym bardziej powinna zabezpieczyć walizy przed deszczem, bo jak będzie z takimi mokrymi wracała![]()
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Anusiuanusia153 pisze:Biedroneczko to jakieś morowe powietrze przyniosło ta podłą zarazę , trudno jej się pozbyć , ja prawię ja wypędziłam , a to dzięki miksturze wg przepisu kolegi
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Dziuniu to działaj , ja będę w Waszym Księstwie w piątek i mam nadzieję , że wywiozę pozytywne wspomnieniadziunia60 pisze:Kreciku walizy zabezpieczone ale jak napisała Alice w Warszawie jest ciepło i pogodnie.Ja jeszcze do czwartku w Stalowej więc jak wrócę to już będzie wiosna i piekna pogoda.Pozdrawiam was serdecznie.krecik pisze:To tym bardziej powinna zabezpieczyć walizy przed deszczem, bo jak będzie z takimi mokrymi wracała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
100 ml koniakubiedroneczka pisze:Anusiuanusia153 pisze:Biedroneczko to jakieś morowe powietrze przyniosło ta podłą zarazę , trudno jej się pozbyć , ja prawię ja wypędziłam , a to dzięki miksturze wg przepisu kolegipoproszę i ja ten cudowny przepisik, może mnie tez pomoże, bo już nie wiem co jeść i pić, żeby to dziadostwo wytępić
50 ml soku z malin
sok z 3 cytryn
miód ( może być 1 stołowa albo więcej)
wymieszać popijać małymi łykami w ciągu dnia i popijać gorącą herbatą .
Ja zamiast koniaku wzięłam rum i zamiast soku z 3 cytryn dałam z dwóch .
Nie radzę wychodzić z domu , bardzo silnie rozgrzewa i działa napotnie, ale na prawdę pomaga , w sobotę i w niedzielę kurowałam się tą miksturą i już dzisiaj prawie po chorobie. Spróbować zawsze można , na pewno nie zaszkodzi , a może pomoże .