Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krisss0070 pisze:Nie nie byłam tam ja dopiero drugi raz jadę do sanatorium znajoma była i mówiła że jest fajnie była bardzo zadowolona byłam w Teresinie i masakra za wyjątkiem towarzystwa i personelu...Słoneczko a może byśmy zorganizowały tak spotkanie w Iwoniczu?? hmm ale to już chyba nie ten dział
Witaj krisss0070 W Iwoniczu byłam dwa razy, co prawda 2008, 2009 i od tego czasu pewnie dużo się zmieniło ale pobyty wspominam bardzo miło. Iwonicz to tak urokliwe miejsce, że nie sposób się nudzić Pozdrawiam i miłego oczekiwania
krisss0070 a co z Tym Teresinem, że taka masakra, jak możesz to napisz ponieważ ja oczekuję na przydział miejsca, termin mam wyznaczony na II,III kwartał i nie chciałabym mieć niespodzianki gdyby mi dali ten Teresin. Wiem tylko, że przed Jedlcem będę się bronić, ewentualnie
6basia6 hmm Jedyny pozytywny aspekt tego miejsca to bardzo smaczne jedzenie i miła, zaangażowana załoga, ale stanowczo w zbyt małej liczbie. baza zabiegowa bardzo skromna-zbyt mało rehabilitantów (jedna osoba obsługuje kilka rodzajów naświetlań, ultradźwiękii laser w tym samym czasie; jeden masażysta wykonuje wszystkie zlecone masaże...wszędzie daleko żadnej kawiarenki a tańce... to jak będzie ktoś puszczał muzykę to będziecie tańczyć ale najważniejsze towarzystwo i jest super pozdrawiam