Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak odnośnie biedroneczki , to w ferie byłam z siostrzenicą na filmie " Robaczki z zaginionej doliny" właśnie o biedroneczce. Przez cały film nie padło ani jedno słowo a historia fantastyczna
nika731207 pisze:Tak odnośnie biedroneczki , to w ferie byłam z siostrzenicą na filmie " Robaczki z zaginionej doliny" właśnie o biedroneczce. Przez cały film nie padło ani jedno słowo a historia fantastyczna
nika też byłam na tym filmie z wnukami - wrażenia niesamowite