długi weekend majowy!?
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: długi weekend majowy!?
Eluniaeluunia pisze:U mnie działeczka już gotowa możemy zrobić otwarcie sezonu u mnie ...no nie będę się chwaliła ze ja wszystko zrobiłam bo ten dzień już minął![]()
ale jak potrzebna pomoc Andrzejku to tylko słówko ..miłego dnia
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
To już zupełnie nie mój styl i tym samym nie jeden club, nigdy nie zwracałam uwagi innych swoim stylem i nie zwracam -preferuję prostotę , bez awangardy , sanatorium traktuję jako miejsce rehabilitacji i wypoczynku a nie pokaz mody -ubieram getry ,dresy i zwykłe t-shirt-y .AleksandraWroclaw pisze:margot pisze:Myślę, że niezupełnie w jednym, ale być może zbliżonym - ja jeszcze mogę pozwolić sobie na wybór modeli młodzieżowych , bardziej odważnych![]()
![]()
to tez witam w jednym clubie bo ja zawsze ubierałam sie awangardowo i zwracłam swoją osobą uwage
i dalej zwracama w sanatorium mialam ksywe " stylistka mody" co mnie bawiło.
hmmmm.....miałam tez udział w pierwszym paryskim showroomie w PL. Nasze rzeczy z roznych kolekcji paryskich projektantow i domow mody kupowaly osoby z pierwszych stron gazet, lacznie z zonami polityków.
personal shopper to moje hobby z ktorego korzystaja co po niektorzy
-
forumowicz
- krecik
- Przyjaciel forum

Po chodniczkueluunia pisze:Kreciku ja to jestem gościnna ...ale mój akt własności lubi piękny trawniczek ....jesteś zaproszony ale po chodniczku proszę chodzić![]()
A to mnie dyskretnie spławiłaś
- krecik
- Przyjaciel forum

To pozdrów od nas Mateusza6basia6 pisze:Wpadam jeszcze tu na chwilkę aby powiedzieć, że weekend majowy zamierzam spędzić w Sandomierzui już mnie nie ma
![]()
![]()