Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz a ja jeszcze nie dostałam ,ja mam reumatologia a ty.Ciekawe ja składałam wniosek wcześniej od ciebie a ty już masz skierowanie a ja dalej w kolejce.Pozdrawiam
kasia72 pisze:a ja jeszcze nie dostałam ,ja mam reumatologia a ty.Ciekawe ja składałam wniosek wcześniej od ciebie a ty już masz skierowanie a ja dalej w kolejce.
Ewa jest taka romantyczna a Ty Kasiu reumatologiczna...
Wielki Brat czuwa ...
kasia72 pisze:ewasz a ja jeszcze nie dostałam ,ja mam reumatologia a ty.Ciekawe ja składałam wniosek wcześniej od ciebie a ty już masz skierowanie a ja dalej w kolejce.Pozdrawiam
Ewasz gratulacje przydziału ....och Lądek i termin ,bajka.Z tego wynika że 26 miesięcy czekania .No to boziu ja jeszcze 2 latka w kolejce chyba się tu wpiszę za rok żeby się nie stresować Pozdrawiam
Ja dziś zakończyłam tydzień z nr2763 nfz chyba o mnie zapomniał. Ewasz chyba im dałaś jakąś łapówke że ty już dostałaś przydział a ja dalej w kolejce. Mam nadzieję że w następnym tygodniu w końcu mnie też wylosują Ja składałam wniosek w marcu a wkolejce jestem od 5.04.2012r
kasia72 pisze:Ja dziś zakończyłam tydzień z nr2763 nfz chyba o mnie zapomniał. Ewasz chyba im dałaś jakąś łapówke że ty już dostałaś przydział a ja dalej w kolejce. Mam nadzieję że w następnym tygodniu w końcu mnie też wylosują Ja składałam wniosek w marcu a wkolejce jestem od 5.04.2012r
No to już nic nie rozumiem a łapówki nie dałam (nie uznaję ich w żadną stronę), to była dla mnie
Myślę, że powinnaś na dniach dostać a jak nie to zadzwoń do NFZ
Pozdrawiam
smuga pisze:Ewasz gratulacje przydziału ....och Lądek i termin ,bajka.Z tego wynika że 26 miesięcy czekania .No to boziu ja jeszcze 2 latka w kolejce chyba się tu wpiszę za rok żeby się nie stresować Pozdrawiam
Dzięki "smugo" za gratulacje też się cieszę
Nie opuszczaj nas co Ty bez nas zrobisz
To grzech opuszczać tak doborowe towarzystwo
W końcu jesteśmy siebie warci
Pozdrawiam - Ewa