Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeśli pozwolicie to wskoczę do kolejki z numerkiem 79308 wniosek złożyłam w mazowieckim NFZ na początku września 2013 r. i dopiero dostałam odpowiedź z czasem oczekiwania ok. 20 miesięcy pozdrawiam
u mnie tez ślimacze tempo ale to taki okres teraz dużo komercyjnych jeździ i dla nas miejsc jest mało trzeba poczekać aż lato się skończy to numerki ruszą z kopyta