Busko czerwiec 2014
-
hannamaria
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 mar 2014 19:13
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
Busko czerwiec 2014
Jadę w czerwcu do Buska do wojskowego szpitala - czy ktoś tam był, albo w ogóle w Busku? To chyba taka dziura - bez obrazy
Oprócz zabiegów co tam można robić? Nie jestem nowicjuszką w wyjazdach do sanatorium ale to Busko trochę mnie "przeraża". Proszę podzielcie się swoją wiedzą.
-
forumowicz
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Re: Busko czerwiec 2014
Busko w czerwcu i w dodatku w wojskowym
napisze krótko
najlepsze sanatorium w jakim byłam
a Busko
no na pewno to nie dziura 
napisze krótko
najlepsze sanatorium w jakim byłam
a Busko
-
hannamaria
- Kuracjusz

Re: Busko czerwiec 2014
jajacek - skąd ta irytacja? nikt mi nie karze jechać, stan zdrowia mi karze. Byłam przejazdem w Busku i odniosłam wrażenie, że dziura . Wolno mi mieć odczucia? Faktem jest że ostatnio byłam w Kołobrzegu w Mega i co by nie powiedzieć to nie była dziura a i full wypas samo sanatorium. Byłam wielokrotnie w różnych sanatoriach i zawsze powtarzam zawsze wracałam zadowolona bo nie oczekuję cudów. Oczekuję fajnych zabiegów dla mnie takich które nie są w zasięgu w codziennej gonitwie mając nawet rehabilitację stacjonarną. Nade wszystko zawsze miałam cudownych ludzi wokół siebie i wracałam naładowana pozytywną energią, w lepszym samopoczuciu fizycznym, uchachana, wybawiona. Więc pytanie jak inni widzą Busko chyba nie jest jakimś dziwnym pytaniem.
-
hannamaria
- Kuracjusz