Busko czerwiec 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
hannamaria
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2014 19:13
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Busko czerwiec 2014

Post autor: hannamaria »

Jadę w czerwcu do Buska do wojskowego szpitala - czy ktoś tam był, albo w ogóle w Busku? To chyba taka dziura - bez obrazy :) Oprócz zabiegów co tam można robić? Nie jestem nowicjuszką w wyjazdach do sanatorium ale to Busko trochę mnie "przeraża". Proszę podzielcie się swoją wiedzą.
forumowicz

Re: Busko czerwiec 2014

Post autor: forumowicz »

a kto Ci każe jechać do Buska i po co?Co to znaczy dziura?
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Busko w czerwcu i w dodatku w wojskowym 8-)
napisze krótko
najlepsze sanatorium w jakim byłam :kwiat:
a Busko :!: no na pewno to nie dziura :kwiat:
hannamaria
Kuracjusz
Kuracjusz

Post autor: hannamaria »

jajacek - skąd ta irytacja? nikt mi nie karze jechać, stan zdrowia mi karze. Byłam przejazdem w Busku i odniosłam wrażenie, że dziura . Wolno mi mieć odczucia? Faktem jest że ostatnio byłam w Kołobrzegu w Mega i co by nie powiedzieć to nie była dziura a i full wypas samo sanatorium. Byłam wielokrotnie w różnych sanatoriach i zawsze powtarzam zawsze wracałam zadowolona bo nie oczekuję cudów. Oczekuję fajnych zabiegów dla mnie takich które nie są w zasięgu w codziennej gonitwie mając nawet rehabilitację stacjonarną. Nade wszystko zawsze miałam cudownych ludzi wokół siebie i wracałam naładowana pozytywną energią, w lepszym samopoczuciu fizycznym, uchachana, wybawiona. Więc pytanie jak inni widzą Busko chyba nie jest jakimś dziwnym pytaniem.
hannamaria
Kuracjusz
Kuracjusz