Forum Nasze Sanatorium
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Forum Nasze Sanatorium
Początkowe tygodnie mijały na podglądaniu czy też czytaniu postów ,zączołem również wymieniać poglądy .stałem się członkiem społeczności .
Tak jestem osoba ,która od urodzenia ma bardzo podwyższone ADHD , mam problemy tak z językiem polskim jak i -wyjaśniałem wielokrotnie przyczyny.
Staram się od Mego PIERWSZEGO dnia na tym Forum nikogo nie obrażać prawdopodobnie me Zwroty ..Młoda Damo nie jedną Panią ...
JESTEM Otwarty a i bardzo Łatwowierny.
Pamiętam gdy założyłem temat o Bransoletkach ileż to "pomyj -wylano bo..." dzięki Kilku dziś ważnym dla mnie osób temat kontynuowałem
Czy stałem się jak stwierdziła pewna osoba ..celebryta - chyba tak Celebryta bylem chyba od urodzenia a mam już kilka lat.
Tak jestem osobą nie tylko wg Mnie ale i wg opinii kilku lekarzy troszkę schorowaną cóż powikłania i choroby ,które pojawiają się niezmiernie ..rzadko
Stąd też do niedawna co kolejna Osoba podważyła ilość pobytów do wieku .
Zastanawiam się dlaczego wśród Społeczności PORTALU NASZE SANATORIUM tyle agresji ,,tyle zawiści ,tyle...
Wytykamy nawzajem i zachowujemy niejednokrotnie jak maluszki w przedszkolu w czasach realnego Socjalizmu gdy siostra Moja przyniosła na urodziny dla każdego dzieciaka z grupy gumę..donald
Ludzie zastanówcie się ILE Zostało WAM dlaczego tak jątrzycie jadem ..
-darek
Re: Forum Nasze Sanatorium
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
-
forumowicz
[ obrazek zewnętrzny ]
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Kruszynkokruszynka pisze: ...." „Dlatego wszystko, co chcecie, żeby ludzie wam czynili, wy też im podobnie czyńcie.."''
[ obrazek zewnętrzny ]
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Smutne to bardzo
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
A ja miewam często niewyparzony "języczek". Może dlatego piszę niezbyt często. Ostatnio przez brak czasu, innym razem by nie ulec niepotrzebnym emocjom...
Czytam jednak bardzo często Wasze wpisy. Czasem jest łatwiej, czasem popłaczę, uśmiechnę się mimochodem... Są to zwyczajne ludzkie odczucia
I bardzo dziękuję założycielowi, że coś takiego stworzył. Szkoda tylko, że my sami nadajemy temu miejscu obraz, którego nie chcielibyśmy oglądać
Czekam na wyjazd do sanatorium, z pewnością wkrótce będę szukać tu informacji na temat jakiegoś ośrodka i jeszcze jedno.... najważniejsze..... DZIĘKUJĘ, ŻE TU JESTEŚCIE, bo dzięki Wam to forum istnieje
Nie musimy się Wszyscy lubić, ale miejmy do siebie szacunek
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy