wczasy odchudzające

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
patrycja121
Na forum od: 06 lis 2013 19:23

wczasy odchudzające

Post autor: patrycja121 »

Czy ktoś z forumowiczów mógłby polecić mi wczasy odchudzające?
Pozdrawiam
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Re: wczasy odchudzające

Post autor: ania1961 »

patrycja121 pisze:Czy ktoś z forumowiczów mógłby polecić mi wczasy odchudzające?
Pozdrawiam
Witam...
Nie koniecznie trzeba jechać na specjalistyczny turnus odchudzający, aby zrzucić zbędne kilogramy. Oto prosty sposób bez zbędnych wydatków :-)
Będąc w sanatorium wzięłam dietę 1000cal, poza tym dużo ruchu, zabiegi...efekt zrzuciłam 7 kg ( przy wzroście 170cm ważyłam 75 kg, po zrzuceniu tych 7 kg czuję się rewelacyjnie ). Najważniejsze jednak jet utrzymanie wagi, aby nie powrócić do tej sprzed. Wystarczy kontrolować się, nie objadać, a gwarantuję, że efekt utrzyma się dłuuuugo. Pozdrawiam Ania :kwiat:
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: AleksandraWroclaw »

To już fakt,ze praktycznie co druga Polka zmaga się z nadwagą lub otyłością. Do tej grupy za przyzwoleniem rodziców i dziadków dochodzą dzieci... A otyłość z powodu różnych zaniedbań to zupełnie co innego niz z przyczyn chorobowych.
Z badań wynika ,że Polki są grube, zaniedbane i niezgrabne co mogłam zaobserwować w Kołobrzegu na zabiegowych korytarzach czy salach gimnastycznych. Masakra, byłam jedyną z normalna sylwetką !
Polki mają za wysoki cholesterol, nadwagę i za mało "ruchu" .... Az strach patrzec jakie te nasze niektore panie chodzą zaniedbane i niegustownie ubrane :cry:
Mysle o tych w przedziale 40+ bo młodziez i młodzi jakoś sobie radzą co widac na ulicy choćby we Wrocławiu :D
Wczasy odchudzające NIC nie zmienią jak nie zmienimy niezdrowych nawyków i dotychczasowego stylu zycia.....

Panie ,bierzcie sie w garść z Wiosną :!:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: AleksandraWroclaw »

Własnie moja kozezanka wróciła z wczasów 3tyg.(oczyszczanie organizmu) z super skutkiem - schudła 7,5kg i dalej ciagnie dietę.
Osrodek jest na Kaszubach w samym lesie,nad pieknym jeziorem niedaleko Kartuz.
ODPOWIEDZ