Krynica zdrój 22.o4

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
goha
Na forum od: 20 mar 2012 23:45

Krynica zdrój 22.o4

Post autor: goha »

witam!!Jadę pierwszy raz do sanatorium 20 wojskowy szpital uzdrowiskowy ,może ktoś z okolic zielonej góry ,żagania czy żar tez jedzie,zawsze kilka osób to razniej a wybieram się pks, trochę mnie przeraża czas jazdy 13 godzin,no i nie wiem jak tam jest jestem nowicjuszką .pozdrawiam :)
goha

Re: Krynica zdrój 22.o4

Nikt nie jedzie do tego sanatorium a może z innej czesci kraju w tym terminie :(
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

goha pisze:witam!!Jadę pierwszy raz do sanatorium 20 wojskowy szpital uzdrowiskowy ,może ktoś z okolic zielonej góry ,żagania czy żar tez jedzie,zawsze kilka osób to razniej a wybieram się pks, trochę mnie przeraża czas jazdy 13 godzin,no i nie wiem jak tam jest jestem nowicjuszką .pozdrawiam :)
Witaj ! wejdź na oceń sanatorium wpisz Krynica wojskowy szpital i dużo się dowiesz .Pozdrawiam
goha

dziekuje :D
Długi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2011 22:50
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 13

Re:Wyjazd do Krynicy-Zdroj

Post autor: Długi »

Witam! Odwożę żonę do sanatorium Mielec w Krynicy.Pobyt od 16 kwietnia.Wyjeżdżam z Siedlec.Jeśli ktoś chciałby się zabrać to zapraszam!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Do Długi szacunek to po pierwsze :) i gratulacje dla żony po drugie :)
Szacunek dla męża ,odwozi żonę jak cywilizowany gość i nie ulega ,presji otoczenia i "dziwnym " opiniom" jak to ...tam jest itd ,oraz gratulacje dla żony ,że ma OK męża .
Tak po prostu powinno być
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego pobytu :)
a mężowi też super odpoczynku
andzelika
Długi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2011 22:50
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 13

Re: Krynica zdrój 16.04

Post autor: Długi »

Dziękuję za życzenia Andżeliko!Jak jest w sanatorium to chyba coś wiem na ten temat.Sam byłem 12 razy,wysyłany przez ZUS i NFZ.Ostatnio Horyniec-Zdrój w lutym br. W Krynicy byłem na wycieczce podczas pobytu w sanatorium w miejscowości Stróże w pażdzierniku ubiegłego roku.
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 22:00

Post autor: ona50 »

Przypadkiem przeczytałam twój post.. Długi byłeś w lutym w Horyńcu??? Ja jadę od 18 kwietnia - Modrzew to pięknie brzmi ale kiepsko wygląda. Opowiedz jak było.... czego tam mam się spodziewać. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ