Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeśli masz przyjaciela,
odwiedzaj go często,
ponieważ ciernie i zielska
zarastają ścieżkę,
którą się nie chodzi.
Żegnając przyjaciela,
nie płacz,
ponieważ jego nieobecność
ukaże ci to,
co najbardziej w nim kochasz!
(Gibran Kahila)
. Przy każdej okazji.
I ZAWSZE PAMIĘTAJ:
Życia nie mierzy się ilością oddechów, tylko ilością chwil, które nam zapierają dech w piersiach.
Wszyscy potrzebujemy żyć pełnią życia każdego dnia!
...najbardziej boli mnie to że już nigdy nie będzie tak jak dawniej ....a ja tylko odpowiadam za to co powiedziałam a nie za to co zrozumiałeś a spełnianie oczekiwań innych powoduje to że nie spełniam swoich ..i nie ma powodu na obrażanie się gdy ktoś nie spełnia Twoich oczekiwań ...przecież to są Twoje a nie moje
"Przyjaciel to człowiek, do którego dzwonię po wielu miesiącach milczenia, a nie pyta: dlaczego się nie odzywałaś, tylko mówi: cieszę się, że właśnie dziś słyszę Twój głos."