Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czesc też jade w tyrminie 10 kwietnia mam nadzieje ze bedzie mila atmosfera i bedzie mozna sie troche posmiac bo jestem wesolym osobnikiem a niewiecie czy jest tam może wifi
Witaj
Cieszę sie i miło mi poznać ja też mam nadzieje na pośmianie się powygłupianie mam podobne poczucie humoru do ciebie.
Grunt to miłe towarzystwo i udane zabiegi.
A co do wi-fi to ponoć jest tam jakieś pomieszczenie gdzie można mieć internet ale nie wiem na 100% czy tak jest.
Pozdrawiam Aga
Witaj
Nio masz racje teraz pomału się przekonuje że nie bedzie źle im wiecej wesołych ludzi tym lepiej.
A co do pokoju to naprawdę nie wiem ponoć przydzielają wiekiem ja tam idę na chybił trafił i mam nadzieje że będe miała spoko wspólokatorki .
Wiesz możesz zadzwonić i się podpytać co ...
Pozdrawiam Aga
Cześć zadzwonię i dam znać jak według wieku to dobrze ja to będę jechał całą noc aż dojadę będę trochę zmęczony w pierwszy dzień ale nie pierwszy i ostatni raz a mam nadzieje ze fajnie czas spędzimy a wogole do kiedy będzie to sanatorium bo ja pierwszy raz jadę ??
Pozdrowienia
Hej
Z moich wyliczeń wychodzi że do 4 maja tam będziemy czyli całą majówkę ale jak będzie dobrze to zobaczysz jak szybko czas zleci aż zal będzie wracać do domu. Najgorszy będzie pierwszy dzień przyjazdu trzeba się uzbroić w cierpliwość bo nastoimy sie w kolejce najpierw do recepcji a później do lekarza ale mam nadzieje że źle nie będzie..
Pozdrawiam
Cześć właśnie dzwoniłem dzisiaj i niepotrzebna jest rezerwacja ale pani w recepcji zapisała mnie ze ale mówiła ze dobierają do wieku a najwięcej jest pokoi 3 osobowych