Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
seti36 pisze:Witam
Do ewasz no to miałaś wielkie szczęście albo przeoczyli się lub wszystko się po zmieniało od 2012 roku w NFZ-cie .Ja byłem w Lipcu 2012 w Lądku Zdroju składałem nowy wniosek w maju 2013 to tak samo mnie odesłano jak koleżankę stokrotka i dopiero w sierpniu składałem ponownie wniosek. W wrześniu przysłano że się zakwalifikowałem i dali mi numerek 97-coś tam i czas oczekiwania 26 mc.Za zdroszczę tego wyjazdu do Lądka Zdroju chciało by się tam znowu powrócić i spotkać starą paczkę znajomych .Ale cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać grzecznie na swoja kolej .
Witam seti36
Być może, że przeoczyli. Poprzednio byłam na narządy ruchu a teraz na reumatologię, może to ma jakieś znaczenie ? nie wiem
Co do wyjazdu, to nie znam tych okolic. Jadę pierwszy raz i dzisiaj poświęciłam cały dzień na "obczytywanie" wszystkiego co wiąże się z Lądkiem i okolicą. Przyznam, że nawet sporo materiału przerobiłam i mam wrażenie, że to i tak nie jest wszystko więc będę szperać dalej
Mam nadzieję, że też się zakocham w Lądku jak wszyscy na NS i będę pragnęła powrotów do niego
Pozdrawiam - Ewa