kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: ewasz »

seti36 pisze:Witam :D
Do ewasz no to miałaś wielkie szczęście albo przeoczyli się lub wszystko się po zmieniało od 2012 roku w NFZ-cie .Ja byłem w Lipcu 2012 w Lądku Zdroju składałem nowy wniosek w maju 2013 to tak samo mnie odesłano jak koleżankę stokrotka i dopiero w sierpniu składałem ponownie wniosek. W wrześniu przysłano że się zakwalifikowałem i dali mi numerek 97-coś tam i czas oczekiwania 26 mc.Za zdroszczę :( tego wyjazdu do Lądka Zdroju chciało by się tam znowu powrócić :D i spotkać starą paczkę znajomych :D .Ale cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać grzecznie na swoja kolej :) .
Witam seti36 :kwiat:
Być może, że przeoczyli. Poprzednio byłam na narządy ruchu a teraz na reumatologię, może to ma jakieś znaczenie ? nie wiem :lol:
Co do wyjazdu, to nie znam tych okolic. Jadę pierwszy raz i dzisiaj poświęciłam cały dzień na "obczytywanie" wszystkiego co wiąże się z Lądkiem i okolicą. Przyznam, że nawet sporo materiału przerobiłam i mam wrażenie, że to i tak nie jest wszystko więc będę szperać dalej :lol: :lol:
Mam nadzieję, że też się zakocham w Lądku jak wszyscy na NS i będę pragnęła powrotów do niego :lol:
Pozdrawiam - Ewa :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dzisiejszy mój numerek to 13935..... ciekawe kiedy termin :D
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

A mój 78 654 a w piątek było 79876 jak tak będą spadać to nie 25 m-cy a 12 będę czekała :lol: :lol: :lol: Miłego czekania
la27
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2013 10:42
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: la27 »

Szkoda, że Panie z NFZ pomorskiego nie czytają tego forum :D , przydałoby się ten mój 67-numerek kopnąć trochę do przodu.. :mrgreen:

:kwiat: Pozdrawiam