Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Masz rację smugo istna ciuciubabka dziś w pogodzie - co 5 minut inaczej - raz słońce a za chwilę grad i deszcz
kurcze ,do sklepiku wyszłam ,kurtka , parasol ,to trzy razy go składałam , a jak wracałam to kurteczka odpięta......ze mną też ta pogoda zagrała ....a teraz jakaś ciemnica napływa z północy
Oj to chyba dziś jest tak wszędzie .....przepiękny widok ....słońce pięknie już świeci ...zapowiada się słoneczny dzień ..Słońca wszystkim życzę i miłego dnia.
W Poznaniu od switu swieci piekne slonce...teraz w slońcu mam +8 st...ale to na gorze,przy gruncie moze byc chlodniej..ale najważniejsze to sloneczko i cisnienie idzie do gory...pozdrawiam...w wekend..grilowanie na calego
Na niebie ani jednej chmurki,piękne słońce w całej okazałości +6 stopni,zero wiatru,chce się oddychać pełną piersią.Pozdrawiam słonecznie i miłego wiosennego dnia dla wszystkich.
Witam Słońce świeci z całą mocą , to i dobrze bo - 1 na termometrze ( w cieniu ) .Kurcze co będzie z kwiatuszkami ,jakoś tak poprzechylane No i po co ten mrozik Pozdrawiam serdecznie forumowiczów